750.7

Rozhodl jsem se zeptat jestli by byl zájem o zveřejnění skinu 750.7. Bohužel nevím jestli Ondra Janiš ještě plánuje úpravu modelu poslední dobou se s ním nedá spojit. Dělal jsem co jsem mohl aby se model 753.7 co nejvíc podobal 750.7 ale jsou tam odlišnosti které jako skinař nezamaskuju. Můžete posoudit z následujících obrázků.
SFCAN012.jpg SFCAN013.jpg SFCAN014.jpg SFCAN015.jpg
P.S. Mohl by mě kontaktovat v SZ autor kabiny 750.7
01.jpg

Jakožto "obyčejný konzument" musím říct, že se mi to hodně líbí a zájem by tedy rozhodně byl. ;)

Kabinu má tuším na svědomí Viaxern, žel její vydání je tuším PODMÍNĚNO novým modelem právě na 750.7. o_O

Taky se musím pridať k ostatným, že by bolo super keby je aktuálny a aj s kabínou....a je to fakt super práca prekrásne

Taky bych byl rád kdyby se autor kabiny ji rozhodl zveřejnit. Za sebe můžu říct že skiny po doladění pustím ven, jen je škoda že nedopadla úprava modelu ale třeba se ještě dočkáme.

Možná, možná bych mohl spáchat Fg. :D 750 714 sem si taky skinoval, a musím říct, že ji až na jiné textury máš udělanou stejným stylem jako já. :D Ale Pěkná je.

Možná by nebylo od věci, pověsit to na jiný web nežli ulozto, např. k Honzovi na trainset.simtrains.eu.
Zatím to nechám na ulož.to protože je to přeci jen takový "polotovar", ale můžu říct že dokud bude fungovat uložto tak bude skin dostupný.

Rozumím, myslel jsem si to neboť si říkal, že to není uplný finál a budeš to ještě kuchat, každopádně bych se přimlouval, aby finální podoba byla publikována někde mezi podobnými výtvory, známe jak dopadla spousta jiných addonů zveřejněných na veřejném uložišti, ta prosba je i za sebe jako aktivitáře. Díky ;-)

Mašinky jsou to pěkné! :-) Chtělo by to ještě tu kabinu originál, za kterou se přimlouvám - ale mám tu pár připomínek, dřív, než bude pozdě. Možná je to jen použitím nouzové kabiny pro 756, která má udělané jinak ovladače a HJP neovládá průběžnou brzdu.
Každopádně jsem si všiml, že po sjetí z výkonu zvuk motoru na chvíli vyletí do maximálních otáček a až potom postupně otáčky klesají.
Další věc, brzda přímočinná po odbrždění ovladačem, odfoukne až se zpožděním (což občas potrápí i na řadě 380).

Jinak bych se chtěl zeptat, jakým způsobem bude řešeno působení brzdy elektrodynamické a brzdy přímočinné, až bude originál kabina a HJP: bude mít BE pro samostatné navolení ovládání šipkami, jako je to na 380, nebo bude pouze součinnost BE+BS, jako to mají v msts (alespoň ty moje) 471? Přimluvil bych se za možnost i samostatného ovládání.

Vřelé díky za přečtení připomínek, a věřím, že dlouhá léta čekání na 750.7 se teď vynahradí.:) Škoda, že není trať do Trutnova, nebo Praha-Tanvald. Aspoň by bylo kam s nima jezdit.:)

Ano taky se přimlouvám za tu brzdu. Jinak myslím ze určitě táhle mašinka se dá jezdit na trati 292, takže určitě si najde cestu :). Jinak díky za tenhle stroj!

Back
Nahoře