Fiktivní Dvoukolejka ČSD

JiříkTK napsal:
... Navrhuji předběžný název "Maďarka" - nevím však, zda se již někde na jihu Slovenska nepoužívá pro jiný stroj.
Nie, neboj, tam jazdí uhranka 331.037 - nájdete ju na Pikkovom webe medzi skinmi - je vhodná napríklad pre moje "prkeňáky" alebo pre ľahké nákladné vlaky.

JiříkTK napsal:
...
Lokomotivě bychom také neměli říkat "Litevka". Navrhuji předběžný název "Maďarka" - nevím však, zda se již někde na jihu Slovenska nepoužívá pro jiný stroj.
Já bych navrhoval Lotyšku, protože je to hned vedle Litvy a do Lotyšska jsme před válkou vyváželi i letadla Letov Š16 :)

Berme to tak, že jsme ji dovezli (nebo si ji vypůjčili) z Maďarska a přeznačili dle Kryšpína.

Ahoj Kadr, mohl bych moc poprosit, o zasláni Brejlouna ČSD na můj mejl salamandra5.dan@seznam.cz ?

Předem díky Dan.

No ale koukám, že mi tam na horním screenu ještě poletuje Fiátek. Ale ten barák vedle s mizernou texturou jsem už přeskinoval.

Dobrý den,
nějak jsem žádnou nenašel, ani 399.1, poslední aktualizace ve vozidlech je z 13.6. , ale poslední skin je 434.2.

Endi napsal:
.. nějak jsem žádnou nenašel, ani 399.1, poslední aktualizace ve vozidlech je z 13.6. , ale poslední skin je 434.2.
Přečti si prosím můj příspěvek z 5.6. Mí kamarádi aktivní tvůrci, pomocníci, testři i fandové mých tratí už vědí, co a jak ...... A pokud náhodou ne, mají přece SZ

JiříkTK napsal:
http://www.simtrains.eu/trate/dvoukolejka_csd/screeny/M494.jpg

A jeden screen s testů "historické" třídílné motorové jednotky M494 Modrý blesk
Jejda, tu jsem měl kdysi ze sztánek od Havla a zmizela někde v propadlišti starých dat na HOD.:D Ještě jsem měl nějakou v červeným nátěru a německý motor s nápisem ČSD už nemám ani jedno.:D
S pozdravem Dan.

Model se stal před chvílí součástí VP DVK. Bylo by škoda nechat tuto jednotku rozpadat se někde na zašité kusé koleji. A tak ji projedeme po Dvoukolejce či po Ztracené_old alespoň v rámci nostalgických jízd. V NDR měka tato jednotka povolenou rychlost 160 km/h, ČSD ji pro své potřeby snížily na 130 km/h a takto je naladěn i model.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.simtrains.eu/trate/dvoukolejka_csd/screeny/M494_cab.jpg

Součástí balíčku je i fotografie (screen z videa) skutečné kabiny. Toto je lehce upravená německá kabina VT04.

Prosím pozor: Uniklo mi, že střední díl má nelogické name 494c a zadní díl 494b, takže se to v CB neřadí za sebe. Zatím to na netu opravovat nebudu, mohou se ještě objevit další nedostatky.

Prosím pozor: Uniklo mi, že střední díl má nelogické name 494c a zadní díl 494b, takže se to v CB neřadí za sebe. Zatím to na netu opravovat nebudu, mohou se ještě objevit další nedostatky.
Ono to není až tak nelogické,hnací díly jsou 494 a 494b,liší se jen v drobnostech a tak nejspíš autor modelu použil pro vložený díl následující písmeno a vzniklo 494c. ;)

Tady jde jen o to, že se to v CB neřadí k sobě, první díl se totiž nejmenuje 494a, ale CSD M494.001. A tudíž dostávám maily, že zájemci nemohou v CB ty další díly najít. Správně by se měly v name jmenovat CSD M494.001a, CSD M494.001b a CSD M494.001c.

JiříkTK napsal:
Tady jde jen o to, že se to v CB neřadí k sobě, první díl se totiž nejmenuje 494a, ale M494.001. A tudíž dostávám maily, že zájemci nemohou v CB ty další díly najít. Správně by se měly v name jmenovat M494.001a, M494.001b a M494.001c.
Je to jen o schopnosti pracovat s CB.Není to složitý program,jen vyžaduje,aby člověk používal hlavu.V levém okně jsou engy,v pravé wagy.Pokud si něco stáhnu,tak se po rozbalení podívám,co v té složce vůbec je,jaké je pojmenování souborů.Kdo má špatnou paměť,ať si to někam poznačí.V levém okně si vyberu eng,pro jistotu se ještě podívám na zobrazení ve ShapeViewu,to samé s wagy.Kolikrát se tady už psalo,že spouta lidí chce všechno na stříbrném podnose až pod nos...

Naposled editoval moderátor:
Aby nevznikala dále zbytečná nedorozumnění, opravil jsem name na CSD.M494-prední, CSD.M494-stredni a CSD.M494-zadni a do archivi přidal i consist. Kdo už máte staženo, nestahujte znovu.

Zdravím všechny,
Dnes jsem začal na této trati dělat ranní aktivitu, ale bohužel mi spadla, když se rozednívalo. Hodilo to chybu a poté spadlo. Bohužel nevím čím to je a potřeboval bych poradit. Předem díky za odpověď

Tu aktivitu sem projížděl znovu, ale nyní mi ta chyba nenaskočila. Bohužel jak přesněš ta chyba zněla si už nepamatuju, ale když se případně ještě někdy ukáže, tak dám vědět...

Zřejmě mě už nemá počítač moc rád, když mu nedám v těchto vedrech ani vydechnout :D

Chtěl bych jenom upozornit, že mezi Modravou a Kamenným Újezdem mi auto místo před závorou u přejezdu zastaví až v kolejích. Už několikrát jsem tam nabral Ifu.:) Pokud se to tady už probíralo, tak se omlouvám. Folcek

Back
Nahoře