JiříkTK
Pomocník strojvedoucího
Škoda, my jsme o dvě pracovní aktualizace dále a dostali je automaticky všichni, kdo mi ty drobnosti napsali.Honza napsal:Jirko, zatím jsem objevil jen drobnosti ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Škoda, my jsme o dvě pracovní aktualizace dále a dostali je automaticky všichni, kdo mi ty drobnosti napsali.Honza napsal:Jirko, zatím jsem objevil jen drobnosti ...
O Honzově kvalitách nepochybuju a mnohokrát je osvědčil. Ale na rozdíl od aktivit se mi drobnosti v trati lépe opravují jednotlivě a postupně.Dan J. napsal:Honza je velmi pečlivý tester
E499_2002 napsal:Dočkat času, všechno bude.
Honza napsal:Jiříku, prověř si prosím odkaz na trať na stránkách. Díky.
O tom vím, traťováci to mají v plánu. Dá se přes to jet.Spacir148 napsal:Ahoj, hlásim chyby v trati. V úseku vl. lesy - odb. vary, mezi výměnama na odb. vybočení koleje
Psal jsi rychleji, než já. Při testech se nám už stalo, že testr Radim hlásil na jednom mostě autobus, kterým projíždějí další auta. Já ho tam ovšem neměl. Toto bude stejná chyba.a mezi předvěstí a vjezdem do Varů sloupy v koleji.