Fiktivní Dvoukolejka ČSD

Jenže pro mne není MSTS alfa omega a zrovna teď je docela fofr i práci, tak se prokousávám po kouscích ... no jezdím na první verzi, cos mi poslal k testu ... netušil jsem, že máme termín

No jasně, i pro mne je MSTS na druhé až třetí koleji. No a právě proto je pro mne lepší, když mi třeba jednou týdně dojdou tři připomínky, než jednou za tři měsíce 50 připomínek.
Termín nemáme, jen jsem předpokládal, že ti, kteří po týdnech nereagovali na první pracovní aktualizaci, což byla většina, ji prostě neprojížděli.

Ahoj Jirko, ale to není Honzův případ, Honza je velmi pečlivý tester, mohu zodpovědně říct, když mi (nejen) testoval chystaný balík aktivit pro 310-ku a teď má v prádle manipulák pro DVK, vždy mi přišel podrobný výpis připomínek a pro mne bylo kupříkladu lepší, že najednou, poněvač člověk jinak tu a tam něco pozapomene. Jinak mně nastaly taky nové precovní povinnosti, takže na MSTS bude polovina času co předtím.
Dan

Dan J. napsal:
Honza je velmi pečlivý tester
O Honzově kvalitách nepochybuju a mnohokrát je osvědčil. Ale na rozdíl od aktivit se mi drobnosti v trati lépe opravují jednotlivě a postupně.

Nádherná práce . Jen bych se chtěl zeptat,bude tato verze veřejně ke stažení ? Děkuji předem za odpověď.

Naposled editoval moderátor:
eb79f042af9c76998f368016265731b0.jpg

A zatímco většina testrů mlčí, Honza Neznamsebe trpělivě pracuje na mostcích a propustcích

Tvé tratě (dvoukolejka i ztracena_old) fungují i pod OpenRails. Na mém širokoúhlém velkém monitoru ve vyjímají velice dobře.
Viz zde

fbdb059162640e63df7e330ab6d6bae4.jpg

Na mém webu je ode dneška ke stažení Dvoukolejku 3.0 alfa. Oproti minulé verzi je trať kolejově nezměněna, starší aktivity by měly bez problémů fungovat.

Trať je otestována pouze zběžně (nejsou lidi), pokud naleznete v budoucnun nějaké nedostatky, dejte prosím vědět.

ahoj, tak to je výborná zpráva.......jen ještě najít ten zatracenej čas, kterej mi furt někdo bere....

Honza napsal:
Jiříku, prověř si prosím odkaz na trať na stránkách. Díky.

Čo konkrétne má bledá tvár na mysli? Taxovi to stiahnuť šlo, i keď je pravda, že obsah som nepreveroval. Ono treba kliknúť na obrázok a nie na text - ten nie je nalinkovaný.

Ahoj, hlásim chyby v trati. V úseku vl. lesy - odb. vary, mezi výměnama na odb. vybočení koleje a mezi předvěstí a vjezdem do Varů sloupy v koleji.

Spacir148 napsal:
Ahoj, hlásim chyby v trati. V úseku vl. lesy - odb. vary, mezi výměnama na odb. vybočení koleje
O tom vím, traťováci to mají v plánu. Dá se přes to jet.
a mezi předvěstí a vjezdem do Varů sloupy v koleji.
Psal jsi rychleji, než já. Při testech se nám už stalo, že testr Radim hlásil na jednom mostě autobus, kterým projíždějí další auta. Já ho tam ovšem neměl. Toto bude stejná chyba.

Back
Nahoře