Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Důležitost se nastaví v SD souboru. Musí tam být ESD_Detail_level (0), což je důležitost nejvyšší. V mých tratích nula je, ale zkontroluj si to i v tratI, která to dělá. Soubory se jmenují Pom_Z a Pom_K. A pokud to dělají i moje tratě, zrada bude jinde. Protože ty jedou i na starších počítačích v pohodě při viditelnosti nastavené na 2000m při zobrazeni objektů všech důležitostí.Dan J. napsal:... ale mně to dělá i ve stanicích bez náspu, takže spíš důležitost objektu.
Tak 0 tam je a stejně to dělá to co jsem psal. Ono už se mi to stalo i na DVK, takže to dělá na všech tratích, tedy vyzkoušeno na 321, BP a DVK.JiříkTK napsal:Důležitost se nastaví v SD souboru. Musí tam být ESD_Detail_level (0), což je důležitost nejvyšší. V mých tratích nula je, ale zkontroluj si to i v tratI, která to dělá. Soubory se jmenují Pom_Z a Pom_K. A pokud to dělají i moje tratě, zrada bude jinde. Protože ty jedou i na starších počítačích v pohodě při viditelnosti nastavené na 2000m při zobrazeni objektů všech důležitostí.Dan J. napsal:... ale mně to dělá i ve stanicích bez náspu, takže spíš důležitost objektu.
Takže dotaz: Jezdíte někdo s nastavením "množství zobrazených objektů" menším než 10 ? Pokud by vás bylo více, projdu SD soubory a změním v nich toto nastavení
Ano, to je nastaveno v tratích. Všechny pomalé mají tuto nastavenou hodnotu.Mc.Ota napsal:Jenže jsen zjistil, že v AE nejde nastavit pomalá jízda která by měla různé rychlosti. .... Je to dané tratí?
No, ale musel by někdo udělat a odzkoušet ty servisy. Zkušenosti ukazují, že servis lze udělat tak, aby šel přejet. Že se ale při tom neposune o kousek, za to neručím.Mc.Ota napsal:Napadlo mě, jestli by to nešlo třeba udělat za pomocí nějakého servisu, který by obsahoval značku Z a K, nebo třeba jiný by na jednokolejné trati měl značku Z/K, zrovna tak by mohly být i předvěstníky. Je vůbec možné aby se přes servis dalo přejet?
Tak to teda v tuto chvíli netuším, proč. Ale uvědomuju si, že se mi to už stalo též, že jsem někam dal pomalou jízdu a ona tam "nebyla". Považoval jsem to tehdy ale za svou chybu.DanJ. napsal:Tak 0 tam je a stejně to dělá to co jsem psal. Ono už se mi to stalo i na DVK, takže to dělá na všech tratích, tedy vyzkoušeno na 321, BP a DVK.
Ne ne, nic jsi špatně nedělal, toto je běžná věc, která mi vrtá hlavou. Například u tebe ne DVK, když jsem dělal aktivitu, kde se jakoby opravovala trať, měl jsem zadané pomalé rychlosti a teď příklad, už si to moc nepamatuju:JiříkTK napsal:Tak to teda v tuto chvíli netuším, proč. Ale uvědomuju si, že se mi to už stalo též, že jsem někam dal pomalou jízdu a ona tam "nebyla". Považoval jsem to tehdy ale za svou chybu.DanJ. napsal:Tak 0 tam je a stejně to dělá to co jsem psal. Ono už se mi to stalo i na DVK, takže to dělá na všech tratích, tedy vyzkoušeno na 321, BP a DVK.
Vím, že jsem neudělal nic špatně, ale je to jakási výzva v tom, zda by se pro to nedalo něco udělat. Také mi vadí, že předvěst pomalé položí MSTS snad i dále než kilometr před začátkem, což je třeba při zpomalení z 60 km/h na 40 km/h strašně daleko.Dan J. napsal:Ne ne, nic jsi špatně nedělal, toto je běžná věc, která mi vrtá hlavou.
Tak to jsem sám zvědavý, jestli se toho někdo chytně. Poněvač jak zde bývá zvykem, řeší se kde co, ale když dojde na podstatný problém...JiříkTK napsal:Vím, že jsem neudělal nic špatně, ale je to jakási výzva v tom, zda by se pro to nedalo něco udělat. Také mi vadí, že předvěst pomalé položí MSTS snad i dále než kilometr před začátkem, což je třeba při zpomalení z 60 km/h na 40 km/h strašně daleko.Dan J. napsal:Ne ne, nic jsi špatně nedělal, toto je běžná věc, která mi vrtá hlavou.
JiříkTK napsal:...Samo, že se nezobrazují v TM, ale pokud přiměřeně sledujete trať, tak je nepřehlédnete.
Dan J. napsal:Tak to jsem sám zvědavý, jestli se toho někdo chytně.
O omezeních rychlosti je přece fíra informován ještě před odjezdem z výchozí stanice a má také oči. A mně osobně to naprosto nevadí, jezdím bez TM.Dan J. pid= napsal:... je to celkem "kopr", když podstatnou věc, jako omezení rychlosti MSTS nezobrazuje.
Ony jsou ve všech tratích, akorát se musí dopsat do REF.Miky945 pid= napsal:Stacionáry jsou zde.
JiříkTK napsal:Ony jsou ve všech tratích, akorát se musí dopsat do REF.
Jasně, mohou mít obě funkce, záleží, jak je chceme použít.Miky945 napsal:Jiříku ano, ale tyto zobrazují rychlost na TM a nedopisuji se do REF.
Reagoval jsem na Danúv příspěvek a pro zajímavost,Dan J. napsal:Tak to jsem sám zvědavý, jestli se toho někdo chytně. Poněvač jak zde bývá zvykem, řeší se kde co, ale když dojde na podstatný problém...Nicméně budu věřit, poněvač je to celkem "kopr", když podstatnou věc, jako omezení rychlosti MSTS nezobrazuje.
Aby nedošlo k nedorozumění, já mám na myslo omezení zadávané v Activity editoru ne v Route editoru natvrdo, ty se zobrazují normálně. Bo podle toho obrázku to vypadá na route editor.Miky945 napsal:Reagoval jsem na Danúv příspěvek a pro zajímavost,Dan J. napsal:Tak to jsem sám zvědavý, jestli se toho někdo chytne...
http://www.intercity-train.me.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=24&p=835#p835
Mirek