Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Súdruhovia z NDR niekde museli urobiť chybu - okrem bočného panelu nič nefungujeJiříkTK napsal:Mikulda mi doplnil download na mých stránkách o anglickou verzi. Moc mu za to tímto děkuji. Doufám, že tento počin mi ušetří spoustu času, který jsem musel věnovat korespondenci a budu ae moci více věnovat tratím samotným.
Ahoj. Funguje, ale musel jsem udělat následující. Vždy dát zpět a znovu stisknout donwload, vozy...WitchHammer napsal:Súdruhovia z NDR niekde museli urobiť chybu - okrem bočného panelu nič nefungujeJiříkTK napsal:Mikulda mi doplnil download na mých stránkách o anglickou verzi. Moc mu za to tímto děkuji. Doufám, že tento počin mi ušetří spoustu času, který jsem musel věnovat korespondenci a budu ae moci více věnovat tratím samotným.![]()
Ano, máš pravdu. Na tretí-štvrtý preklik to funguje. To ale nie je šťastné riešenie preklikávať ako o život. Donedávna to fungovalo normálne.Dan J. napsal:Ahoj. Funguje, ale musel jsem udělat následující. Vždy dát zpět a znovu stisknout donwload, vozy...
Dan.
No to tam zapomněla pracovní četa, které měla za úkol vyměnit sloupy za jiný typ a ty nové postavit dále od kolejí. Naštěstí je to výsledek složitého a náročného inovačního procesu a tudíž jsou gomové a před lokomotivou se ochotně skloní.Dan J. napsal:..... nějaký sabotér na vlečce přímo na vjezdovým zhlaví do fabriky v Káčově postavil sloup přímo do cesty...Divím se, že jsem si toho nevšimnul dříve.
JiříkTK napsal:Dnes jsem měl mimořádný den. Nesáhl jsem na žádnou trať a jezdil jsem aktivity, které byly udělány pro mé tratě, ale také pro Vysočinu_old. No byl to skvělý relax a když si představím, že toto dělá většina z vás, tak si říkám, že musím v té tvorbě polevit.
Měl bych ale pár obecných doporučení a návrhů. Za dob ČSD platilo:
- stanice, kde jsou návěstidla, jsou obsazeny výpravčím. Ve DVK je tedy výpravčí i v elektrárně. Třeba tam chodí jen na denní směnu, ale je tam.
- vlečka je dirigována tím výpravčím, do jehož stanice ústí, tedy na DVK vlečka do dolů výpravčím z Počátek, vlečka do pískovny výpravčím z Kašnice, u zapeklitějších případů tím výpravčím, který je k tomu pověřen. Na DVK je vlečka do lesů dirigována výpravčím z Varů a vlečka do sila Dabařice výpravčím z Křižan.
- na dirigované tarti (na DVK Křižany - Kácov) nejsou stanice obsazeny výpravčím a provoz trati je dirigován z Křižan. Pomůcka: Je-li před stanicí lichoběžníková tabulka, není tam výpravčí.
- a obecná poznámka: Když stojím s osobním vlakem připraven k odjezdu a minutu před odjezdem profrčí mezi mnou a staniční budovou Sergej s 30 vozy uhlí, je to nestandartní situace, a pokud si tento příspěvek bude číst některý z výpravčích - fandů MSTS, určitě mi dá za pravdu, že se jedná o docela nebezpečnou situaci, které se raději vyhne.