Aktivity Srandik32 (se značkou sr)

dvacka napsal:
Tak ja tu aktivitu muzu zkusit az zitra. Pokud nekomu ted po novem stazeni bude fungovat, tak urcite napiste prosim, at vim, jestli ji taky stahovat.

Dik, Lukas
Taky zítra vyzkouším. Dám vědět.

Aktivitu EC 126 ani neztahujte, jelikož problém je pořád stejný !!!! Po načtení první obrazovky jde MSTS do kopru a ani Editor aktivit nejde otevřít. Tím pádem je jasné, že to nebude soundcfg.dat ani cab pro 380. Jelikož se ani nedostaneme k načtení aktivity jako samotné, tak i eng a wag souborům a taktéž ke cabu a zvukům!! Původně jsem si myslel, že to dělá OS Vista, ale dělají to i Xp. Zkoušel jsem to z kolegou v práci.

Me to dela na XP.
Tak proto u teto aktivity se nedostanu ani do editoru a ja myslel, ze to je problem u me. Ale zajimalo by me, jak je mozne, ze u autora na dvou PC to funguje a po nacteni na web nam to nikomu tady nefunguje :(
Je to hodne zajimavy. A pokud se prijde na to, co to dela, tak budu velice rad ;)

Zdravím.
EC 126 jsem v XP spustil po nainstalování přes Train Store hned na první pokus. Dojel jsem však cca 4 km před Kolín a tam se mi to hned pod viaduktem trati Kolín - K.Hora - Čáslav (trať tuším 230) sekne tak, že nejde počítač ani normálně vypnout. Jinak aktivita parádní a člověk se u ní nenudí.

Klokan 35 napsal:
Aktivitu EC 126 ani neztahujte, jelikož problém je pořád stejný !!!! Po načtení první obrazovky jde MSTS do kopru a ani Editor aktivit nejde otevřít. Tím pádem je jasné, že to nebude soundcfg.dat ani cab pro 380. Jelikož se ani nedostaneme k načtení aktivity jako samotné, tak i eng a wag souborům a taktéž ke cabu a zvukům!! Původně jsem si myslel, že to dělá OS Vista, ale dělají to i Xp. Zkoušel jsem to z kolegou v práci.
Vyzkoušel jsem to teď znovu a to samé.

Musím Ti poděkovat za překrásnou aktivitu EC 126 Vsacan. Na trati 321 jsem jel jen 2 aktivity, které se mě líbily. Byla to aktivita Zababa Z_R423-akt18 a aktivita Alda R 701 Šohaj. Obě dvě byly také náročné a líbily se mi. Tvoje aktivita má mnoho neotřelých nápadů a zajet si ji mi dělalo velkou radost. Já jsem v poslední době jezdil jen nákladní dopravu a s mašinkou cd_380002 jsem si vždy nerozuměl, i když ke konci jsem už s ní byl "zajedno". Fakt že jsi aktivitě věnoval tolik času, to před Tebou hluboce smekám.

Měl bych dotaz, kolik lidí testovalo aktivitu EC 126 ??? Jeden z mála to dojel, ale 99 % lidí nemělo ani šanci se o to pokusit !!

Mne nezajímá, kolik lidí aktivitu testovalo. Jel jsem nákladní aktivity od Srandik32 a byly velice hezké. Stáhl jsem si tedy aktivitu EC 126 Vsacan, odrazovalo mne, že je tažena cd 380002 a s touto lokomotivou nejsem kamarád. Přesvědčilo mne až toto:

Klokan 35 napsal:

To považuji za velice sprosté a divím se, že Ti některý z moderátorů k tomu neřekl svoje. Mě šli aktivity stahovat a spouštět bez problémů až na období, kdy jsem měl v PC nákazu a dlouho jsem se jí zbavoval.

papej napsal:
Mne nezajímá, kolik lidí aktivitu testovalo. Jel jsem nákladní aktivity od Srandik32 a byly velice hezké. Stáhl jsem si tedy aktivitu EC 126 Vsacan, odrazovalo mne, že je tažena cd 380002 a s touto lokomotivou nejsem kamarád. Přesvědčilo mne až toto:

Klokan 35 napsal:

To považuji za velice sprosté a divím se, že Ti některý z moderátorů k tomu neřekl svoje. Mě šli aktivity stahovat a spouštět bez problémů až na období, kdy jsem měl v PC nákazu a dlouho jsem se jí zbavoval.
Nevím co je na tom sprostýho, když jdu z něčím ven tak to musí šlapat na 200% a hotovo. A zatím si stojím !!!!!!

Srandik32 napsal:
Díky,jsem moc rád že se líbila a že jí taky někdo úspěšně dojel.Dala mi zabrat ;-)

Zdravim Vás všechny.
I já jsem dojel Vsacan až do konce a v pohodě. Mám Win. 7.
Moc pěkná práce, nenudil jsem se. Díky.
S přáním ať se daří.

Klokan 35 napsal:
když jdu z něčím ven tak to musí šlapat na 200% a hotovo. A zatím si stojím !!!!!!
Můžeš mi poslat něco tvého 200%-ního do msts?Rád se přiučím.Pořád jaksi platí zásadní pravidlo,že všechno co stáhnu z netu jako nějaký addon,model,trať,aktivitu a je to ZDARMA tak je bez záruky.Já nic neprodávám aby si to mohl jít reklamovat.Místo abys nabídl pomocnou ruku a snžily se to vyřešit tak plácáš nesmysly.

Srandik32 napsal:
Klokan 35 napsal:
když jdu z něčím ven tak to musí šlapat na 200% a hotovo. A zatím si stojím !!!!!!
Můžeš mi poslat něco tvého 200%-ního do msts?Rád se přiučím.Pořád jaksi platí zásadní pravidlo,že všechno co stáhnu z netu jako nějaký addon,model,trať,aktivitu a je to ZDARMA tak je bez záruky.Já nic neprodávám aby si to mohl jít reklamovat.Místo abys nabídl pomocnou ruku a snžily se to vyřešit tak plácáš nesmysly.
A právě proto, si jaksi můžu napsat snad vlastní názor. Ovšem tady je to v republice a na tomto foru velký problém. Když má někdo odlišný názor a nedej bože něco zkritizuje. Nevím ž by Midrafon vypustil aktivitu, která by nejela a že jsem mu jich otestoval dost a dost. Ale to je úplně jedno a třeba mne všichni sežerte. Když to nejde zpustit a otevřít AE tzak těžko poradit a nebudu psát nesmysly typu kabina. A tím končím, je mi to šumák!!!!!!

Dobrý den. Projel jsem aktivitu EC 126 Vsacan bez problémů. Aktivitu hodnotím minimálně na 100%. :oops: Zdravím a těším se na Vaše další aktivity. Díky za ně.

Naposled editoval moderátor:
Díky moc,to mě těší ;-).Jinak pro všechny ostatní.Chyba je v některém z vozů které jste zaměnily.Dvackovi jsem poradil aby všechny CONy nahradil jedním vozidlem z TBP a aktivita se mu rozjela.Tak teď zjišťujem který vůz to dělá.;-)

Chtěl bych se zeptat těch, co jim aktivita fungovala.
Stáhli jste si všechny vozy od aktivity nebo jste některé nahrazovali??

Dík moc za odpověď

Back
Nahoře