Aktivity Srandik32 (se značkou sr)

Já jsem před chvilkou udělal úplně to stejné a stále to padá.
Pokud by někdo věděl nějakou radu, tak ať prosím napíše.
Já se Srandíkem32 si už nevíme rady.

Dík

Já jsem nahrazoval vozidla od Somatka (nejsou už ke stažení) a běží to normálně.
Sice nestíhalo načítání autovozů v Zábřehu, ale to porvé, když jsem jel pozdě. Podruhé jsem traffic potkal až za Zábřehem a v pohodě. Teď jsem skončil posun v Třebové a čekám na odjezd. Ale jinak v pořádku, i v AE to otevřu. A to nemám PC žádné dělo!

Tak mne sa aktivitu nepodarilo spustit jak v samotnom MSTS tak ani cez Train Store.Pokaždé pád do Win. bez akejkolvek hlášky.Ale spustil som ju v Open Rails čo je dost divné.:roll:

MANOS66 napsal:
Tak mne sa aktivitu nepodarilo spustit jak v samotnom MSTS tak ani cez Train Store.Pokaždé pád do Win. bez akejkolvek hlášky.Ale spustil som ju v Open Rails čo je dost divné.:roll:

Máš pravdu. Zkoušel jsem dnes taky to rozjet v OR a aktivita naběhla v pořádku, takže problém v aktivitě nebude.
Myslím, že problém bude buď v GLOBALu, BINu nebo v nějakém rozdílu mezi OR a MSTS.

Co by se tam mohlo MSTS načítat ke konci? Protože to padne ke konci načítání do hlavního menu? Uniglobal jste zkoušeli,mě taky nic nenapadá? :-(

Uni ne,ten snad není na 321 funkční ale už jsme zkoušeli můj Global,trainset a výsledek stejný.Vypadá to že těm co mají v pc Open Rail,tak to spustí jen OR a co ho nemají tak tě to snad jde normálně.

Tak nevím,včera jsme to s Dvackou řešili až do noci,zkoušeli všechno možný a nic.Dneska mu to v OR šlo tak nevím.Já OR nemám a nikdy neměl.

Srandik32 napsal:
Uni ne,ten snad není na 321 funkční ale už jsme zkoušeli můj Global,trainset a výsledek stejný.Vypadá to že těm co mají v pc Open Rail,tak to spustí jen OR a co ho nemají tak tě to snad jde normálně.

Zkus tu aktivitu dát zpět na web, rád bych to vyzkoušel když to OR vymažu.
Protože to není možný, určitě to bude nějaká kravina. Máš aktivity dobrý rád bych si jí taky zajel.

To už Dvacka zkoušel,vymazal OR a stejně to nešlo.Šlo mu to jen když dal u všech servisů jedno hv,810ku.To šlo i bez OR.Na web to už nedám,dokud se to nevyřeší ale pošlu ti odkaz na stažení.Díky.

Pokud chcete vyloučit consist, je třeba si udělat čas a trpělivě vracet jeden po druhým z 810 z BP za puvodní, pak vyloučíš chybu ve vozech, chyba může být i v hlouposti a tam taky bude. Blbá trasa traffic, duplicitní loose consist, i hloupost v Global po aktualizaci. Navrhoval bych, aby ti co to projeli poslali dvackovi Global ať zkusí.

Tak prosim nekoho, komu se tato aktivita rozjela, aby mi poslal svuj global se kterym jste to jeli.
A jeste jeden dotaz. Vsem, co to fungovalo, pod jakym BINem jste to jeli? Pod BINem, ktery mel aktivitar na webu napsany nebo jiny?
Dekuji za odpoved.

Bin 1.7.081920 - jestli je to ten uvedený na webu nevím. Trať jsem dostal mailem, protože z webu byla díky jednomu svéráznému "projevení názoru" odtraněna.
A global bychom snad měli mít stejný, ne? I Když, teď mě napadla taková možná hloupost, když tak ať mě někdo popraví, ale instalovali jste aktualizaci přímo do Train Simulator? Nedělali jste aktualizaci trati někde vedle???

Jestli to třeba nemá nějakou souvislost:

Stavitelxx napsal:
... Pokud někdo používáte pro stavění global z Tratě 321, tak opatrně při instalaci této aktualizace, celý global jsem upravoval pro lepší využití a přehlednost.
Doplnil jsem nějaké kolejnice - 60.4m, 70m, 75m, 80m, 85m, 90m, 95m, potom nějaké ty vícekolejné úseky A5t, A6t, A7t, A8t, A9t... a hlavně jsem strašně moc věcí vymazal, vše co nebylo potřeba.....

Já to jel také na bin 1.7.081920 . V aktivitě bylo psáno myslím bin poslední 1.8xxxxx . Jen zdůrazňuji, že jsem jel úplně první variantu, později po Vašich připomínkách k aktivitě byla Sradik32 vydána oprava. Já se domnívám, že chyba bude tady. Ještě jsem neměl čas si opravu projet.

Takže pánové pravděpodobně jsem přišel na chybku, která to dělala v consists : sr_ec126_awt řazená: EngineData ( AWT_750199et AWT_750 ) !! vyměnil jsem jí za verzi bez elektrického topení a aktivita jde naprosto bez problémů načíst.

Jeden z uživatelů napsal:
Zkoušel jsem snad už vše, ale stále je to stejné. Pokud by někdo měl nápad, jak to opravit, tak mi prosím dejte vědět.
Cimrmanovský "krok stranou", který se dá v takovýchto případech kdykoli požít, najdeš v návodech na mém webu.

Back
Nahoře