Aktivity Srandik32 (se značkou sr)

SergioPerez napsal:
Ahoj, to desetiminutové stání na vjezdu do Brandýsa (Sp 1909 Hedeč) je v pořádku?

Zkusil jsem cuknout zpět, projel náklad a pustilo mě to dál. Ale po přejetí vexlí jsem se čelně srazil s nákladem převážející kaučuk.

Cau,to je špatně.Toto se stalo i mně při prvním testu,tak jsem ten protijedoucĺ náklad nasadil dřív a už jsem pojel v pořádku.Nezdržel jsi se na odjezdu z Chocně?

Ne, z Chocně jsem odjížděl podle JŘ.
Zkoušel jsem to znovu, dojel jsem na vjezdový a opět stůj. Tentokrát jsem nečekal a cukl hned zpátky. Náklad v pořádku projel, dostal jsem vjezd od odbočky a vjel do stanice. Projel jsem kolem toho nákladu, co sejmul auto a za tím bych se asi měl vracet na správnou. Tam také svítí volno, ale já nejel do odbočky, ale pokračoval rovně, tam svítí stůj a jsem "mimo trasu".

Ne,ne.Vjezd do Brandýsa musí být na výstrahu a jede proti náklad,ty přejíždíš na vjezdu na nesprávnou,kvůli té nehodě a před perónem se vracíš na svou,taky tam máš zastávku a většinou právě při stání projížděl ten Kaučuk.Máš správný BIN?Kdyby to dál nešlo tak SZ a poslal bych ti upravenou verzi,kde bych ten náklad vyhodil.

Tak už jsem Brandýsem projel bez úhony, ale stejně jsem na vjezdu musel cuknout zpět. MSTS mi opět prokázalo svoji nevyzpytatelnost. Díky za pomoc, jdu dojet aktivitu do konce, snad již bez zádrhelu =)

Srandik32 napsal:
Hezký večer,aktivita R 776 Radobýl pro trať 321 je k dispozici.Jedná se o pohodovou jízdu bez vážných mimořádností.HV 162.011 s WTB kabinou ale je možno zvolit "klasiku".

R 776 jsem nainstaloval a spustil. Dle ConBuilderu mi nechybí nic. Na soupravu nenajedu, ať dělám, co dělám. Před perony mi to totálně padá. Nestalo se to někomu rovněž? Děkuji za radu.

Nic to nedělalo. Každopádně nedalo mi to a na druhej pokus z jednoho savu už to šlo :oops:

Naposled editoval moderátor:
Dobrý večer všem.
Měl bych připomínku k aktivitě Os 3316:
V Lipníku nad Bečvou, když sem stál u peronu se po sousední koleji vyřítil R do Bohumína z vyloučené koleje.

Zdravím po delší pauze.Je možný že při aktualizaci a přetrasování se vloudila chyba ;)
Jinak kdo chce může stahovat novou aktivitu pro BP s novým Plechem od Pikka v čele.Jedná se o Os5933 z Čáslavy do Žďáru n.Sázavou.Jde opět o jednoduchou úlohu,žádné mimořádnosti,jen nějaké provozní maličkosti.Ve Žďáru pak objetí soupravy pro Os14806 a konec.Příjemné svezení.

Zdravím,kdo má zájem může stahovat novou aktivitu pro BP,Sp 1831 Jordán.Odehrává se v zimě,kvůli stržené troleji na Hl.n.se jede z Holešovic odklonem přes Libeň.Vše ostatní je na mých stránkách.Přeju hezké svezení ;)

Prosím znalce provozu o radu.Jedu s nákl.vlakem z Berouna do Libně,v Radotíně mám posun,mění se vozy.Při vjezdu do této stanice křižuji s rychlíkem od Prahy takže čekám na stůj.Po projetí R a přestavení návěstidla můžu vjet hned do stanice nebo je třeba dovolení výpravčího?Díky.

Srandik32 napsal:
Prosím znalce provozu o radu.Jedu s nákl.vlakem z Berouna do Libně,v Radotíně mám posun,mění se vozy.Při vjezdu do této stanice křižuji s rychlíkem od Prahy takže čekám na stůj.Po projetí R a přestavení návěstidla můžu vjet hned do stanice nebo je třeba dovolení výpravčího?Díky.

A proč bys čekal na povolení? Postaveno, jedem!:D

Back
Nahoře