Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Na vjezdu do ČT svítí bílá?Dogfighter napsal:... Vjezd do ČT na bílou? ...
A je to opravdu vjezd? Není to třeba cesťák? Jaké jsou na tom návěstidle pruhy?Dogfighter napsal:Ano, mě svítila...
Dogfighter napsal:S kolegou jsem nekecal, protože vopruzák, co si nechá zastavit třiadvacet stovek, mi nestojí za slovo![]()
Dogfighter napsal:Pokud vím, tak návěstidlo se samostatnou předvěstí nemůže být návěstidlo cestovéNe, je to opravdu vjezd. Pruhy jsou červeno- bílé s nestejnou šířkou, tudíž platí pro vlaky i posun. To ale nic nemění na tom, že pokud strojvedoucí jede, jede - všude na barvu a najednou bez vysvětlení se objeví bílá, je něco špatně. I kdyby to byl cesťák, co udělá fíra? Zastaví a bude čekat, že bude zpraven o posunu...
Dogfighter napsal:Pokud vím, tak návěstidlo se samostatnou předvěstí nemůže být návěstidlo cestové![]()
Čouda napsal:Zas Vám musím vynadat! Podívejte se na veřejně dostupný plánky stanic a bude hned jasný kde je problém.
Mirku, ale podle plánku, i toho co píšeš, můžeš od Dlouhé Třebové jen na 33. a 35.Čouda napsal:....Srandíku musíš totiž stavět do kolejí 19-35.