Aktivity Srandik32 (se značkou sr)

;) Díky,na bílou znamená co?To je kolej pro posun nebo tak něco?To Ústí mě mrzí,ale jel jsem to asi 5krát + Bastard při testu a v poho,vždy s rezervou ale proto jsem tam dal tu zprávu aby aspoň každý věděl co a jak.S tím postrkem je to trochu sázka do loterie,přece jen to není standartní situace a na každém PC to bude trochu jinak.Odjezd z Oseku na Kolín byl původně blokovaný ale někdy se mi stalo že mě nepustilo už vjezdové do Oseka tak jsem to zrušil a doufal že si každý trochu pokecá s kolegou co ho veze do Řečan:) a tím nebude v Kolíně tak brzo.

S kolegou jsem nekecal, protože vopruzák, co si nechá zastavit třiadvacet stovek, mi nestojí za slovo :-D S přivěšením postrku si nelam hlavu, kdo MSTS zná, tak ví, jak to udělat, aby se připojil. Bílá je návěst "posun dovolen", což znamená, že v reálu by strojvedoucí před takovou návěstí zastavil, a čekal na "něco barevnýho", neboť veze vlak a vlaku se návěsti pro posun netýkají. Nevím, jak je to v editoru zřejmé, ale v ČT jsi určil vjezdovou kolej manipulační, bez návěstidel platných pro jízdu vlaku a to by se ve skutečnosti, až na mimořádnosti typu nehoda stát nemohlo. A i potom by musel být strojvedoucí tom zpraven. Předpisáři ať mě prosím nechytají za slovo, svou "velkou dopravní" zkoušku jsem vykonal před více než 20-ti lety a ledacos se od té doby mohol změnit... :-) Ale aktivita byla opravdu fajn. Ještě jednou díky.

Pokud vím, tak návěstidlo se samostatnou předvěstí nemůže být návěstidlo cestové :-) Ne, je to opravdu vjezd. Pruhy jsou červeno- bílé s nestejnou šířkou, tudíž platí pro vlaky i posun. To ale nic nemění na tom, že pokud strojvedoucí jede, jede - všude na barvu a najednou bez vysvětlení se objeví bílá, je něco špatně. I kdyby to byl cesťák, co udělá fíra? Zastaví a bude čekat, že bude zpraven o posunu...

Dogfighter napsal:
S kolegou jsem nekecal, protože vopruzák, co si nechá zastavit třiadvacet stovek, mi nestojí za slovo :-D
:) to je fakt ale zas v MSTS je to lepší než furt jet a nic nedělat.Jinak v tý ČT nevím kam teda dávaj všechny ty vlaky:) v editoru jsou návětidla buď červený nebo zelený,tam to poznat nejde.

Dogfighter napsal:
Pokud vím, tak návěstidlo se samostatnou předvěstí nemůže být návěstidlo cestové :-) Ne, je to opravdu vjezd. Pruhy jsou červeno- bílé s nestejnou šířkou, tudíž platí pro vlaky i posun. To ale nic nemění na tom, že pokud strojvedoucí jede, jede - všude na barvu a najednou bez vysvětlení se objeví bílá, je něco špatně. I kdyby to byl cesťák, co udělá fíra? Zastaví a bude čekat, že bude zpraven o posunu...

:oops: Je to vjezd, ale platí pro vlaky i pro posun?
Tak buď je to vjezd, tak platí jen pro vlak a pruhy budou stejné šířky,takže by tam neměla svítit bílá, ale přivolávačka. V tom případě je chyba u stavitele trati.
Nebo je to cesťák, a fíra by měl být (jak píšeš) zpraven o tom, že pokračuje dále cestou posunu, v tom případě je chyba u aktivitáře.

Nevím o jaké návěstidlo se konkrétně jedná, navíc Třebovou neznám, ale proč by cestové návěstidlo nemohlo mít samostatnou předvěst?

Naposled editoval moderátor:
Nemůže to být bráno jako posun. Buď to dej na jinou kolej, anebo uveď návěstidlo do poruchy a jeď přes TAB.

Zas Vám musím vynadat! Podívejte se na veřejně dostupný plánky stanic a bude hned jasný kde je problém. Srandíku musíš totiž stavět do kolejí 19-35. Tys to cpal určitě 7-17. Každopádně to nežeň až do RN skupiny. Tam stojej nějaký šroty+depinie.

Abych to schrnul:
Koleje 7.-15. odjezdové pro směr Dlouhá Třebová
Kolej 17. je manipulační
Koleje 19.-25. Odjezdový směr Třebovice/Opatov po 200. koleji
Koleje 27.-31. Odjezd/vjezd směr Třebovice/Opatov po 200 koleji
Koleje 33.-35. vjezd/odjezd všemi směry

Takže takhle nějak. Jináč plánek tady

Tak jsem to překopal na kolej 21,výsledek celýho toho dívadla je vjezd stejně na bílou a na TM posun a 40km/h.Víc už s tím hejbat nebudu,komu se to nelíbí ať si.........sedne k editoru.How.

No Tom má pravdu. Ta Třebová je celá nějaká divná :D Takže Můžeš stavět jenom na dvě koleje a to 33 a 35.

Ono to tak divné zase nebude. Projíždějící vlaky pojedou přes osobní nádraží a končící vlaky to vemou rovnou do vjezdové skupiny.

Back
Nahoře