Srandik32
Posunovač
IL62 napsal:Tak s tim tankovanim si me dostalTo "tecko" jsem samozrejme jen stisknul a myslel si, ze to potece!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
IL62 napsal:Tak s tim tankovanim si me dostalTo "tecko" jsem samozrejme jen stisknul a myslel si, ze to potece!
Tak jsem se po delsi dobe opet dostal k teto aktivite ale tankovani nefunguje ani kdyz si ukazovacek drzenim "T" necham zmodrat.Srandik32 napsal:IL62 napsal:Tak s tim tankovanim si me dostalTo "tecko" jsem samozrejme jen stisknul a myslel si, ze to potece!
aspoń že přiznáš barvu.Hlavně že se problém vyřešil,takhle kdyby šlo všechno...
![]()
Čouda napsal:Opravdu je to tak. Není co jezdit...
Pepa z Nuslí napsal:Srandíku co připravuješ dál??
Jistě,to se nemusíš ptát tady,stačí nastudovat základní funkce MSTS Bin.V řazení vlaku (F9)klikneš na vybraný vůz (je to ten na druhé straně vlaku)označíš myší(tou co máš na stole u PC) a stiskneš klávesu 1(ne na num.klávesnici).Pochopil?IL62 napsal:Kdyz se pokousim prelezt na druhou starnu, octnu se v zadni kabine s "vyhledem" do soupravy a za nic na svete se nemuzu dostat do cela.
Poradi mi nekdo z vas, prosim?"
Dekuji za vtipnou odpoved. Ale bud jsem se spatne vyjadril, nebo si me nepochopil. Takhle samozrejme postupuju, zas uplny zacatecnik nejsem. Octnu se sice ve spravnem voze na opacnem konci soupravy, ale na stanovisti celem k vlaku. Kdyz opakovane stisknu klavesu 1 (ne na num. klavesnici) pro zmenu stanoviste, tak nereaguje. Pochopil?Srandik32 napsal:Jistě,to se nemusíš ptát tady,stačí nastudovat základní funkce MSTS Bin.V řazení vlaku (F9)klikneš na vybraný vůz (je to ten na druhé straně vlaku)označíš myší(tou co máš na stole u PC) a stiskneš klávesu 1(ne na num.klávesnici).Pochopil?IL62 napsal:Kdyz se pokousim prelezt na druhou starnu, octnu se v zadni kabine s "vyhledem" do soupravy a za nic na svete se nemuzu dostat do cela.
Poradi mi nekdo z vas, prosim?"