Aktivity Srandik32 (se značkou sr)

IL62 napsal:
Tak s tim tankovanim si me dostal :-) To "tecko" jsem samozrejme jen stisknul a myslel si, ze to potece!

:D aspoń že přiznáš barvu.Hlavně že se problém vyřešil,takhle kdyby šlo všechno...;-)

Srandik32 napsal:
IL62 napsal:
Tak s tim tankovanim si me dostal :-) To "tecko" jsem samozrejme jen stisknul a myslel si, ze to potece!

:D aspoń že přiznáš barvu.Hlavně že se problém vyřešil,takhle kdyby šlo všechno...;-)
Tak jsem se po delsi dobe opet dostal k teto aktivite ale tankovani nefunguje ani kdyz si ukazovacek drzenim "T" necham zmodrat.
Mam ale jiny problem. Kdyz se pokousim prelezt na masinu, octnu se v zadni kabine s "vyhledem" do soupravy a za nic na svete se nemuzu dostat do cela.
Poradi mi nekdo z vas, prosim?

Srandik děláš si srandu? Co to jako je ten SP 1956? Jak ti může vůbec výpravčí v Doudlebách říct, že odjezd po postavení návěstidla. Se prober, vždyť tam jsou skupinový návěstidla a červenej výpravčí!!! Křižování ti taky evidentně moc nejde, nehledě na řazení nákladů. Opravdu je to tak. Není co jezdit...

Čoudo ty máš zase náladu viď?? Srandík je z Karlových Varů, on nemůže vědět, jak to chodí v prdeli támhle někde ve Východních Čechách. Já jsem jeho aktivity nejel jo ani to nemám v plánu, ale napíšu mu to slušně a né že se budu na něj rozkřikovat!!!!!!!

To jsou ti hyperrealisti, musí to být tak, jak to doopravdy je. :D

Nemám slov. Leta si marně třepím hubu a třepit můžu dál. Už pomalu nedoufám, že to k něčemu bude..

Tak jsem projel celou aktivitu Sp 1956. Pěkná aktivita. Jen jak tady už psal Čouda o Doudlebách tak to je jediné pro mě, co mě vadilo, ale to se vychytá. Jinak jsi mě dostal s tím tankováním. Když jsem si to pořádně přečetl tak pak mě docvaklo že musím kus povijed.Jinak tankování bez problému.

Omlouvám se že píšu až teď,jsem v cz jen na skok,tak snad něco sesmolím.
Čouda napsal:
Opravdu je to tak. Není co jezdit...

Nediv se,když jsem tu hledal někoho z branže,aby poradil s reál provozem,takový jako ty mlčí.Za druhý evidentně nečteš ani první příspěvek,kde se vždy o autorovi aktivity něco dovíš,ani stránku,kde si aktivitu stahoval.Věděl by jsi co a jak.Nikde tam není,že moje aktivity jsou bez chyb.A až do nedávna jsem dělal vše sám,bez pomoci,bez testerů.
Ty Doudleby to je průser,to beru,nevím jak to tam je.V editoru vidím toto:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://3x.cz/di-NO3V.jpg
tak jsem to dál neřešil,moje chyba,napravím to.
Výpravčí tam je,zastavuje tě při příjezdu ale upravím ten odjezd.
To křižování,nevím o ničem,napiš kde?
Řazení nákladu,o tom nevím nic,napiš jaká jsou pravidla,rád se poučím.
Ještě se chci zeptat pro příště,jak poznám skupinové návěstidlo,když tam není žádná tabulka?Díky.

Já mlčím, protože nemám čas pomáhat. Maximálně jsem schopnej napsat pár vět do diskuze. Je zima, udržet provoz na dráze bez zpoždění se rovná nadlidskému úkolu a k tomu spousta fyzické práce nejen se sněhem, komunikace s lidma a přijdeš domů úplně hotovej, že na dráhu nemáš chuť ani myslet. V létě to bude zase třebas o něčem malinko jiným ;)

Stavění na praporek může být ale nevidím důvod. Musíš zastavit nejdále u návěsti "Konec vlakové cesty". Jako strojvedoucí znáš staniční řád a máš tam poznání. Bohužel i jako aktivitář tuto musíš znát + alespoň letem světem D1 D2 a V15. Já beru, že tě to baví, že to máš jako koníčka. Asi ten simulátor už ženu moc do extrémů - profesní deformace ;)

K tomu křižování. Je třeba to ošetřit tak, abys nemusel cukat dozadu. Je to nereálné a otravné. Avšak někdy si simulátor postaví hlavu..

No a řazení nákladů by mělo být dle reality nebo alespoň nějaké neutrální. Když nevím co a jak, máme K-report a spoustu fotek na internetu, takže se nechá dycky něco někde vypátrat.

Bejt aktivitář prostě není žádná pr*el :D :D :D

Díky za vysvětlení.Chápu že po práci chce člověk vypnout,proto já mám MSTS ;-) mým osudem je už 18let silnice,takže zcela opak.
Cuknutí při křižování jsem použil poprvé,bohužel někdy to jinak nejde.To najdeš u každého aktivitáře.A já se považuju stále za začátečníka,do aktivitáře mám ještě daleko:)
Ještě ty náklady,teď se chystám na nákladní aktivitu ale fotku toho vlaku jsem našel jen jednu a ještě k tomu jen půlku:D tak uvidíme.
Jo a v létě mám veterány takže MSTS bude asi ve výtopně;-) Hodně zdaru.

Pepa z Nuslí napsal:
Srandíku co připravuješ dál??

Mám hotovou R850 Sněžka,tím také chci poděkovat testerům kteří obětovali svůj čas k otestování.Teď mám trochu volna,tak v nejbližších dnech jí snad uveřejním.

Naposled editoval moderátor:
V burze nebo u "mně" na webu můžete stahovat akt. R 850 Sněžka,info tamtéž.Ještě jednou děkuju testerům za čas a ochotu ;-)

Ptal jsem se jiz drive, ale resili jste tady mnohem zavaznejsi problem, tak si dovolim svoji otazku zopakovat:
"Tak jsem se po delsi dobe opet dostal k teto aktivite Sp 1956, ale tankovani nefunguje ani kdyz si ukazovacek drzenim "T" necham zmodrat.
Mam ale jiny problem. Kdyz se pokousim prelezt na druhou starnu, octnu se v zadni kabine s "vyhledem" do soupravy a za nic na svete se nemuzu dostat do cela.
Poradi mi nekdo z vas, prosim?"

IL62 napsal:
Kdyz se pokousim prelezt na druhou starnu, octnu se v zadni kabine s "vyhledem" do soupravy a za nic na svete se nemuzu dostat do cela.
Jistě,to se nemusíš ptát tady,stačí nastudovat základní funkce MSTS Bin.V řazení vlaku (F9)klikneš na vybraný vůz (je to ten na druhé straně vlaku)označíš myší(tou co máš na stole u PC) a stiskneš klávesu 1(ne na num.klávesnici).Pochopil?

Srandik32 napsal:
IL62 napsal:
Kdyz se pokousim prelezt na druhou starnu, octnu se v zadni kabine s "vyhledem" do soupravy a za nic na svete se nemuzu dostat do cela.
Jistě,to se nemusíš ptát tady,stačí nastudovat základní funkce MSTS Bin.V řazení vlaku (F9)klikneš na vybraný vůz (je to ten na druhé straně vlaku)označíš myší(tou co máš na stole u PC) a stiskneš klávesu 1(ne na num.klávesnici).Pochopil?
Dekuji za vtipnou odpoved. Ale bud jsem se spatne vyjadril, nebo si me nepochopil. Takhle samozrejme postupuju, zas uplny zacatecnik nejsem. Octnu se sice ve spravnem voze na opacnem konci soupravy, ale na stanovisti celem k vlaku. Kdyz opakovane stisknu klavesu 1 (ne na num. klavesnici) pro zmenu stanoviste, tak nereaguje. Pochopil?

Back
Nahoře