Aktivity Srandik32 (se značkou sr)

Tak jsem po čase dokončil svou první nákladní aktivitu.Není to bůhví co,prostě mi chybí náklady s Laminátkama.Ty moc lidí asi neberou,mě ale jo a basta.Takže u "mně" na webu Nex 45306.V čele 230.001.Ty dva Eanos vozy za mašinou co jsou na fotkách jsem časem nahradil za Tams.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.q3.cz/images/17train_2012_03_09_21_11_tn.jpg

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.q3.cz/images/28train_2012_03_10_01_22_tn.jpg

Ahoj, prosím Tě, stáhl jsem si u Tebe na webu Nex 45306, doplnil vozy (některé nahradil) a při spuštění se objevím na stanovišti, odkliknu první hlášku a pár okamžiků poté se mi hra zasekne a spadne. BIN používám stejný, jako je uveden u aktivity. Nevíš, kde by mohla být chyba? Díky :-)

[rozděleno] Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

No mam za sebou dalsi aktivity ze srandikovi dilny a skoda ze jich je tak malo :D Hodne se u nich bavim :) Dechova kontrola v Pardubicich a jizda s kontrolnim organem do Kolina me dostala :D:D Nice job Srandiku

Cau vsem,jak uz jsem psal v jinym vlakne (a byl jsem presmerovan sem) tak srandikovi aktivity nemaji chybu, taky presne neznam razeni vlaku a krizovani ale proste se u nich bavim.... Komenty na stanicich jsou super (alkohol tester v Pcich atd) :D Moc moc chvalim a nemuzu se dockat jestli se neceho jeste dockame :P

:D ahoj,ty jsi ten s těma kuželama:D? To mě včera fakt dostalo,promiň ale sranda musí být.Jinak díky moc za chválu :eek: Co se týče další práce tak momentálně to trochu skřípe,páč nejsou nápady a navíc přes léto je třeba dělat i jiné věci.Ale mám rozpracovanou aktivitu uhláku na BP,jsem cca v polovině a rád bych to něčím oživil ale zatím mě nic nenapadá

Naposled editoval moderátor:
Odkud kam ten uhlák vezeš? Jestli do Opatovic, tak bych měl jeden tip na oživení: http://www.novinky.cz/ekonomika/270367-elektrarna-opatovice-nedostala-od-patku-uhli.html
:D:D:D

:D Nee,jedu úsek Dřísy-Č.Třebová,vlak pak pokračuje do SK.

Pn 48731 pp Sokolov seř.n.(02:11) – (02:25)Nové Sedlo u Lokte
Nové Sedlo u Lokte(02:48) – Kadaň-Prunéřov – Světec –
Ústí n.L.z.vjezd.n. – Nymburk hl.n. – Kolín seř.n.(09:39) –
Olomouc hl.n. – (17:15)Horní Lideč
Pn 48731
Pn 48731 pp Horní Lideč(17:30) – (00:26)Zemianské Kostol'any
Dopravce: ČD Cargo, a.s.
na síti ŽSR dopravce Žel.spol. Cargo Slovakia, a.s.
uhlí
Fall
PO vlak - vývoz 5495
A. Zemianské Kostolany
B. Povážská Bystrica
C. Martin - uhlí z PKP od Pn 47219
Vlak musí být řazen na 2 postrky
90 km/h – T4 2350 t – 550 m – 53 % – P – r 5 %
A.:
T4 – 2350 t – 420 m
C.:
T4 – 2200 t – 400 m
Přepřah: Nové Sedlo u Lokte, Karlovy Vary,
Chomutov seř.n., Valašské Meziříčí, Púchov
Postrk: Zámrsk – Rudoltice v Čechách, Valašské
Meziříčí – Horní Lideč, Horní Lideč – Púchov
Přípřež: Nové Sedlo u Lokte – Karlovy Vary
Nové Sedlo u Lokte – Horní Lideč: nejede 25.XII.,

Hele mam dotaz spis tak obecne,dival jsem se na screeny z tvych aktivit a nechapu ze mas tak uzasnou grafiku, mam nastaveny vsechno v nastaveni na maximum ale stejne toho ani zdaleka nedosahuju....nevis cim by to mohlo byt?

Nemyslím že jsou tak ůžasný :oops: děkuji,každopádně na tom webu vypadají líp než ve skutečnosti.Asi proto že jsou menší.Jinak mám 3 roky strarý obyč PC,grafiku GeForce GTS450 512MB,což není žádnej zázrak ale chce to pohrát si s nastavením,každé pc se chová jinak.

Naposled editoval moderátor:
Zdarec,
stáhl jsem si aktivitu NEx 45306 a při najíždění na soupravu mi vlak vždy vykolejí. Vykolejení v MSTS mám vypnutý, default.wag je v pořádku, mrknul jsem do wagu prvních vozů na soupravě (Tams), zdá se být v pořádku, nahradil jsem je jinými vozy Tams (LTS) a pořád je výsledek stejnej. Nějakej nápad? =)

Ahoj,přecházíš na stanoviště po směru jízdy?A ještě jedna věc,nevím proč ale hned jak ťukneš nárazníky k sobě,zatáhni přímočinou brzdu.

Tak jsem si dnes projel aktivitu Pn 48731 a musím říci, že 123 002 je pěkná ludra :-D Samozřejmě jsem nestihl včas projet v Ústí nad Orlicí a zůstal čumět u klády :-( Jinak aktivita super, dva postřehy si ale neodpustím. Vjezd do ČT na bílou? Proč, to neměli výpravčí dost dopravních kolejí? Přivěšení postrku v Zámsku s problémem, kolega federant najel tak něžně, že se neháknul, musel jsem si do něj malinko couvnout. Před Kolínem jsem byl asi moc rychlej, protože mi výstraha na vjezdu skočila na Stůj, na druhý pokus jsem zvolnil a už to bylo ok. Každopádně díky moc za pěknou šichetku. Jen houšť a větší kapky :-)

Back
Nahoře