Aktivity Srandik32 (se značkou sr)

tak tak,Lukáš má pravdu. Od Brna jezdí jeden můj známý. Jinak dobrá aktivita,zatím sem dojel do Blanska.

Nutně nemusí, někdy k dochazí k výměně soupravy, zvláště u kapacitně ne zrovna zatížených vlaků, kvůli údržbě vozů a čisté vozy mají ráno nástup na vlaky trochu kapacitně nedostačující... toť moje zkušenost z Brna!!
Jinak na R 686 se těším, už jenom kvůli Blansku, musím to MSTS reinstalnout!! :)

868, 686 je přes Brod. Soupravy se moc nemění v Brně, tam se spíš denně u vlaku této relace mění mašina.

lukas matura napsal:
Já na tu 868čku jen tak koukl a měl bych 1 připomínku. Tenhle rychlík přechází od vlaku r 900 praděd s příjezdem 9:38 v brně se přečísluje a vystřídají se strojvedoucí a valí se dál, takže v tomhle případě bych napsal, že z technických důvodů pojede náhradní souprava.

To nevím Lukáši ale když R900 má odjezd z Vyškova v 10.01,jak může být v Brně v 9.38h?
Viz

Lukáš to asi popletl,teď sem se taky na to koukal...Vyškov 9:58-10:01 a v Brně hl.n jest v 10:38. Ale je fakt že když sem jezdíval jen tak pro radost,kolikrát jela jiná souprava,respektivě ne z Jeseníku,ale rovnou z Brna. Když si tak zavzpomínám na réééžijku :D

Jenom detail k té 686 - vlak je složen z vozů patřících pod Bohumín, takže je servis zbytečný dělat v Brně, když na konečné (obratově) se dostane do DOM. ST.!! :)

Rybkins napsal:
Jenom detail k té 686 - vlak je složen z vozů patřících pod Bohumín, takže je servis zbytečný dělat v Brně, když na konečné (obratově) se dostane do DOM. ST.!! :)
To myslíš v reálu?Hoši o těhle věcech já nemám jak se říká páru,to po mě nemůžete chtít,myslím že v úvodu jsem se vyjádřil jasně.Obdivuju sice vaše znalosti ale bohužel v tom vás s mýma aktivitama neuspokojím.K tomu že souprava se mění z R900,to nevím ale i kdybych to věděl tak bych to tak neudělal,páč bych musel začít u perónu a s komplet soupravou,pouze s hláškou že se mění číslo a strojvedoucí,což je víc nuda;) takže max že jsem měl napsat že z technicko-dopravních důvodů jede náhr.souprava.
Taky by jste přišli o předjetí R900 při vjezdu do stanice;)

Však jasně, já jsem jen napsal, že souprava se nepřistavuje, ale u právě této relace je možné snad vše...

Zdravím,po čase jsem uveřejnil novou aktivitu,tentokrát Sp 1956 pro trať BP.Vše podstatné u mně na stránkách.
Jen doplním,že začínáme zbrojením nafty.Komu se nepodaří hned napoprvé najít bod G:) pro tankování,nezoufat,chce to trochu cvik.Každopádně musíte být pohledem venku a to nejlépe přímo proti stojanu.V engu se dá zvětšit dosah "tankovací oblasti" ale není to nutné,a ani nevím zda by to bylo správné.Nelekejte se že vám nafta nepřibývá v %,v rozšířené diagnostice (2xF5)na posledním řádku přibývá.
Pokud je v reálu něco jinak,což předpokládám,předem se omlouvám ale snad se to dá přežít,hlavně nesmí býti smutno:)
Díky.

Ahoj,zajel jsem si "Punkvu" a máš pěkně vyřešené Brno,vlaky tam jezdí jak kdyby tam byl slet čarodějnic! Paradis :twisted:

Ahoj, taky jsem si střihnul PUNKVU. Jsem zatím v Přelouči a zatím paráda. Jen by mě zajímalo, co by cvičák dělal v případě, že by mu fíra v Perníkové nadejchal:cool: To by to tam asi zamkli a cestující by odkázali na nedaleký pivovar, že?:D

Já bych to viděl tak, že fíra bude sundán a cvičák do doveze do Prahy- konečné, kde ho vystřídá nějaký další fíra.

Mám připomínku k R 868. V aktivitě je řazen na konci vůz Bdt, kvůli kterému nemohu jet stanovených 140 km/h, ale jen 120.

Taky bych 1 měl. V Brně je start v realu na koleji, která myslím není elektrifikovaná- stojí tam muvka, ale obyčejnou mašinu jsem tam v životě neviděl.

Ona je i možnost na vjezdu od Chrdlic na vjezdu, ale autor aktivity má v podpisu psáno, že je z trochu jiné části čr, takže to ho omlouvá.

Back
Nahoře