Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
lukas matura napsal:Já na tu 868čku jen tak koukl a měl bych 1 připomínku. Tenhle rychlík přechází od vlaku r 900 praděd s příjezdem 9:38 v brně se přečísluje a vystřídají se strojvedoucí a valí se dál, takže v tomhle případě bych napsal, že z technických důvodů pojede náhradní souprava.
To myslíš v reálu?Hoši o těhle věcech já nemám jak se říká páru,to po mě nemůžete chtít,myslím že v úvodu jsem se vyjádřil jasně.Obdivuju sice vaše znalosti ale bohužel v tom vás s mýma aktivitama neuspokojím.K tomu že souprava se mění z R900,to nevím ale i kdybych to věděl tak bych to tak neudělal,páč bych musel začít u perónu a s komplet soupravou,pouze s hláškou že se mění číslo a strojvedoucí,což je víc nudaRybkins napsal:Jenom detail k té 686 - vlak je složen z vozů patřících pod Bohumín, takže je servis zbytečný dělat v Brně, když na konečné (obratově) se dostane do DOM. ST.!!![]()
lukas matura napsal:ale u právě této relace je možné snad vše...
bastard napsal:Ahoj,zajel jsem si "Punkvu" a máš pěkně vyřešené Brno,vlaky tam jezdí jak kdyby tam byl slet čarodějnic! Paradis![]()