Edie napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Oba, pokud chcete ušetřit, kupte si nové kolo, ...
No, to jsem udělal letos. Kupoval jsem Meridu Matts TFS 500-D, už ve slevě asi za 17 až 18 tisíc, a když sečtu celkové doplňky ke kolu, tak jsem cca na 30. No, nepříjde mi to jako šetření

.
Edie, ty jsi to nepochopil. Alcapone s Čoudou nechtějí Fabii, ale jim stačí Trabant.

Například Čouda. Pokud na tom kole je kaput převodovka (chybí nějaký díl), za nový komplet řazení s 3stupňovým torpedem dá 3 až 4 tisíce. To se musí zaplést do zadního kola, další seřízení, zteřelé pláště například a ve finále zaplatí za opravu 5 až 6 tisíc. Adekvátní nové kolo s 3 st převodovkou Shimano Nexus, protišlapací brzda, zkrátka ala stará klasika , prodávám za 5490 kč. A je to komplet vybavené. Osvětlení, lehké blatníky, stojan, zvonek, nosič.
Pokud mám starou Esku a stačí mi, tak adekvátní kolo z výprodejů, také dám kolem 5 až šest tisíc, ale místo čtyřkolečka a dvoutalíře tam mám 24 převodů.
Jinak takové zákazníky potřebuji, aby kupovali kola za 17 tisíc. U nás jsou samé plačky, že víc než 10 tisíc do kola dát nechtějí. Michal je čestná výjímka a vážím si ho i jako zákazníka. Jen je bohužel také plačka, který počítá vše suma sumárum, ale tak se to počítat nedá. Jezdí jako závodník, mění řetězy častěji než ponožky a naježděno má snad víc než jiní autem.

Ale vo tom to je. Tohle jsou dobře investované peníze, protože člověk dělá něco pro zdraví. A když mne na kole baví jezdit, tak zase není důvod si kupovat "Trabanta", ale proč si neudělat radost s kolem kolem 20 tisíc. Pak mám z cyklistiky větší požitek.
Jenomže bacha, abych snobsky nenakupoval kolo například za 100tisíc zlevněné na 70 (nekupto, když je tam taková sleva) a pak zapláčum protože kolo mi na mé potřeby vůbec nemusí vyhovovat.