Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Zbyněk Šemora napsal:
Tím chci upozornit, že některé mechaniky mohou mít problémy s přímou instalací, ale kopírování funguje normálně.
Sám jsem si udělal test. Většinou používám mechaniky LG, které byly bezproblémové, ale doma z důvodu, že stříbrnou ke skříni jsem jinou nesehnal mám SONY. Na ní se mi přímá instalace z DVD zastavila a po několika pokusech čtení mi to vyhodilo chybu. DVD jsem zkusil celé zkopírovat na pevný disk a bez jediného škobrtnutí se komplet nakopírovalo. Pak jsem to samé DVD dal do jednoho staršího počítače a tam se bez problémů přímo nainstalovalo celé.
Mám úplně ten stejný problém,používám mechaniku LG a v práci je Sony.No a instalace přes Sony je opravu horor,kolikrát se mi instalace zasekla tak,že se musel celý počítač resetovat.Tak si vše přetáhnu na flešku,v práci ji vrazím do USB a problém je vyřešen.Taky netuším v čem je problém...

Naposled editoval moderátor:
Mechaniky Sony přečtou na 100% spolehlivě pouze média Sony... Osobně odzkoušeno. Moje bývalá mechanika Sony dokonce odmítala vypalovat na Verbatimy, několik médií jsem musel vyhodit, než mi došlo, že budu muset koupit Sony média. Sony vypalovačky nedoporučuju.

Pavlík napsal:
Mechaniky Sony přečtou na 100% spolehlivě pouze média Sony... Osobně odzkoušeno. Moje bývalá mechanika Sony dokonce odmítala vypalovat na Verbatimy, několik médií jsem musel vyhodit, než mi došlo, že budu muset koupit Sony média. Sony vypalovačky nedoporučuju.

Ještě sitady musíš dát bacha na to jestli jsou CD a DVD DL+ nebo DL-. DL- jsou více kompatibilnější.

[rozdělit] Hlášení chyb pro trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Zdravím.
Ve stanici Vranovice mi MSTS hlásí chybějící soubory "Breclav - Praha\shapes\JP2WHDBLEHSE.s a JP2WORNHSE.s ve stejném adresáři. Kontroloval jsem a opravdu je tam nemám. Chyba jen u mě nebo je to globální?

Pavlík napsal:
Díky,tohle jsem nevěděl.Až budeme měnit PC,tak Sony mi do něj už nesmí,na LG nedám dopustit a vypaluji na Verbatimy.

RE: Hlášení chyb pro trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Před vydáním každé aktualizace provádím vždy test, jestli něco nechybí. Po vyjetí seznamu vše opravím a test dělám znovu až mám potvrzeno, že nic nechybí, takže je 100% vyloučeno, že bych pustil ven verzi, kde chybí nějaké soubory. Ale zase nic není 100%, protože jsem měl případy, kdy jsem měl některé textury poškozené, kontrolní program je identifikoval, že tam jsou, ale hra vyhodila chybu. Proto dělám ještě jeden test v porovnávání textur, kdy porovnám s verzí minulé aktualizace, která byla vpořádku plus preventivní zkopírování souborů z aktualizační složky, kde jsou originály. Od té doby už nejsou žádné problémy.
Pokud někdo má nějaké problémy u svého počítače, k tomu slouží jiné vlákno. Sem pište jen skutečné chyby doložené obrázkem.

Ale je fakt, že tyto testy dělám až od roku 2005 nebo 6 a je možné že v těch letech jsem ten obrovský balík, co tenkrát chybělo dal jen na DVD, ale ne ke stažení, protože jsem to poprvé opravoval přímo v trati, ne přes aktualizační soubory, takže kdo si od počátku věků jen pravidelně aktualizuje trať, tak mu skutečně něco chybět může. Pak jsou dvě varianty. Buď si chybějící věci doplním sám nebo pomocí Routeriteru automaticky, pokud s ním umím (já ne) nebo si konečně objednám nové DVD, kde je vše vpořádku.

RE: [rozdělit] Hlášení chyb pro trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Vasi napsal:
Zdravím.
Ve stanici Vranovice mi MSTS hlásí chybějící soubory "Breclav - Praha\shapes\JP2WHDBLEHSE.s a JP2WORNHSE.s ve stejném adresáři. Kontroloval jsem a opravdu je tam nemám. Chyba jen u mě nebo je to globální?
Soubory jsi si nejspíše smazal sám při nějaké "optimalizaci" dat na disku, neboť tam jsou již dávno. Jedna z možností opravy je nakopírování oněch souborů z originální trati Hisatsu Line odkud ve skutečnosti pocházejí.

Beru svůj předchozí příspěvek zpět. Je to zvláštní ale včera mi můj počítač tyto soubory zatajil. Ani total comander mi je nezobrazil, dnes po restartu PC tam opět jsou a vše funguje.

To Vasi
v tomto případě bych se asi zaobíral technickým stavem a "zdravím" tvého HDD. Tohle není až tak normální, klidně se ti do budoucna může stát že ti budou "chybět" nejen ony dva soubory, ale i spousta dalších, pro chod systému důležitějších.......

Zbyňku aktualizace byla opravdu pro mě nejhezčí vánoční dárek.Když už jste to natáhl do Vamberka neuvažujete dotáhnout to do Rokytnice těch 15 km.Je to moc krásná lokálka zatím s pravidelným provozem:cool:.Určitě bych se pokusil sehnat potřebné.

To mám opravdu radost, že vánoční aktualizace se líbí. Protože jsem se snažil pracovat co nejpřesněji. Ale poděkování patří také modelářům, bez kterých by to bylo takové neslané nemastné. :D Co se týká jmenované lokálky, to asi bude v rukou místních. Kdyby někdo předvedl sérií modelů všech nádražích a dominantních staveb, tak uroním slzu dojetím, jako vždy v minulosti a hurá na pokládku kolejí. :D Hold je třeba mi zahrát na city. :D Ale to by bylo jako vedlejšák. Priorita je Tábor a pak Hanušovice.

Petr K: Nebyl by problém jeden den udělat šoto akci. Ono nepotřebujeme jenom tu Rokytnici ale i Solnici.

Pepo, co je na tom horšího, že jsem protáhl koleje do Červeného Potoka na vrchol stoupání ? Pak už je to přece jen stále z kopce :D .

Zájemci o modelování budov hlaste se. Fotky jsou připraveny. Už jsem to tu nabízel a ještě se nikdo
neozval. Vyfoceno je komplet vše z Dolní Lipka do Hanušovic, kromě Hanušovic.

Zbyněk Šemora napsal:
Pepo, co je na tom horšího, že jsem protáhl koleje do Červeného Potoka na vrchol stoupání ? Pak už je to přece jen stále z kopce :D .
Právě že pak člověk má co dělat to ubrzdit:D ale to byla jenom taková narážka. Myslím si že bude ještě lépe, pokud to protáhneš až do Štítů. Bohužel se tam dneska už nejezdí.

Pepa z Nuslí napsal:
...Myslím si že bude ještě lépe, pokud to protáhneš až do Štítů. Bohužel se tam dneska už nejezdí.
Asi jak pro koho. Já nechci být otrokem editoru MSTS. Už jsem napsal, kde budu tvořit, jak čas a nálada dovolí. Vše ostatní zavrhuji. Vždyť na těch lokálkách žádné přímé vlaky do Prahy nejezdí, tak se divím, když někdo podobné lokálky chce, proč je neudělá jako samostatné projekty. Každý máte možnost. Já si myslím, že bych měl z novými tratěmi brzdit a dokončit už několok let rozestavěné úseky, které tak zůstaly jen proto, že se stále nechám ukecat na další nové traťové úseky :D Tím ale netvrdím, že nejsem za ně rád :D.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře