Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Několikrát nebylo vše 100% a pak jsem posílal některé souborové bloky ke stažení, protože na DVD byly nečitelné. Někdy se to uživateli škráblo, ale někdy bylo mechanicky 100%, přesto chyba. Dotyčnému jsem obratem poslal download, někdy i nové DVD. Kdyby nedela1 dostal k vánocům aktuální DVD, tak není žádný problém mu pomoci.

nedela1: to je opravdu pro tebe takový nepřekonatelný problém si objednat aktuální verzi DVD od Zbyňka? Měl bys po problémech.

V Rájci je na přejezdu příliš mnoho kolejí (alespoň podle MSTS). V Msts může být bezpečný přejezd pouze do 4 kolejí.

Václave, není to spíš přilehlou výměnou (ale já nestavím, tak nevím. Jen, že se to už několikrát řešilo, a příčina byla výměna)?

Abych to tady trochu oživil, tak oznamuji, že už jsem kolejově od Lichkova v Hanušovicích. Nádraží zatím dělat nebudu, protože začnu pokládat koleje od Zábřehu a uvidíme jak se strefím. Vypadá to nadějně, ale hlavně abych neměl nějaký neřešitelný kilometrický rozdíl. Pak bych musel přeskládávat až z Červeného Potoka. Konečně se vyřeší restík vytrhaných kolejí do Bludova. Koukám, že tam už také mají koridor. Ten dělat nebudu, trať bude postaru. Dostal jsem nějakou alergii na koridory. :D

Tak jasně, že tam jsou. Kdyby tam vůbec nebyly tak si nezajezdíš. Nevím, odkud máš tuto trať a jakou verzi, ale vypadá to na nějakou vynechanou aktualizaci.

:D Já se budu muset naučit vysvětlovat přesně. Tak jak píše Pavlik soubory v Tiles má, ale né k tomu patřičnému čtverci (čtvercům ). Bohužel s tiles je to horší, protože nemají stejné značení jako World a pod tj. -5478 14788, ale -11e134c4-x. proto nejednoduší bude nainstalovat aktualizaci o které ví, že tam příslušný terén byl a zkopírovat to do současného adresáře nejlépe porovnat přez TCoManDer. Bohužel nemá na co klepnout popř. upravit terén, aby zjistil co má doplnit - přepsat dle změny. Pokud je to nejnovější aktualizace, tak teď sice plácnu, ale mám dojem, že mi to udělalo i to, že jsem omylem nepřepsal novější složku TD. Tím simulátor s novými čtverci jakoby nepracoval, ale fungoval. A schválně to zkusím, ale mám dojem, že bez Tiles se MSTS dá rozjet bez World už né. Aspoň tak to tvrdí i soudruzi ze západu. :D

Opět nastal slavnostní okamžik, právě zápasím se stanicí Bludov, která se v MSTS znovu zrozuje, tentokrát ze Zábřehu už nevede odhadem, ale podle přesných výpisů sklonů a poloměrů. Tedy i Postřelmov je trochu vedle než byl :D .
Nemáte někdo video s průjezdem Bludovem (postaru) ? Ten jediný nemám. Něco jsem si sice vygooglil, tam mám alespoň zhlaví, které potřebuji, abych mohl pokračovat do Hanušovic. Je to jen 21 km. A pak nějak vydedukovat bludovskou spojku, aby to navazovalo. Ale jinak by bylo dobré udělat celou stanici.
A pak mohou být odklony ze Zábřehu do Ústí nad Orlicí nebo to paralelně projet až do Prahy. Fantazii se meze nekladou. :D

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře