Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Určitě podaří.;-)
A ne jenom přímkou, která se na bílém přímo nabízí.
Tuto tať znám docela dobře, ale nikdy jsem po ní vlastně nejel. Jen když jsem behal po stavbách tak jsme sem tam někde něco zaflikovali. Jak se to na lokálkách dělávalo.
Fandím, a do jara se snad rozhoupu a začnu dokumentovat úsek Brno - ČT. Jináč Vás k rekonstrukci nedotlačíme.:)
Ať se daří.

PAja26 napsal:
....Fandím, a do jara se snad rozhoupu a začnu dokumentovat úsek Brno - ČT. Jináč Vás k rekonstrukci nedotlačíme.:)
Ať se daří.
Tady se právě tlačit nesmí, protože to pak má opačný účinek a práce nejen že přestane bavit, ale naopak se může zprotivit. Ale spíš je to o tom, že se člověk nesmí nechat a dělat si jen to na co se sám cítí.

Popichovat a nutit do práce jsem rozhodně nechtěl. Nějaký pátek už se tu pohybuji tak vím že se určitě nedáte. Chtěl bych taky nějak tvorbou přispět, a vzhledem k tomu že se teď nacházím v Brně, tak je toto pro mne rozumná volba. Jen jestli bude trochu času. To je tu asi normální problém.
Ať se daří.

PAja26 napsal:
... a vzhledem k tomu že se teď nacházím v Brně, tak je toto pro mne rozumná volba. Jen jestli bude trochu času. To je tu asi normální problém.
Ať se daří.
Jasně. Pokud někdo vymodeluje originál mosty na 260 nebo další dominantní baráky kolem trati, bude to paráda a pro mne motivace.
Co nám chybí ? Zastávka Babice, Kvalitnější Adamov, něco do Blanska, další zastávky, Březová nad Svitavou, ....
Jinak veškerou dokumentaci včetně kvalitních videí mám.
Ale přepracovat Brno - Blansko asi bude sadomaso. Hold začátky MSTS, kdy to tak stačilo :D

Teď je na programu 290/025 do Hanušovic a 220 do Tábora. Bylo by to super, kdyby někdo něco vymodeloval.
Jinak už mi chybí k propojení Od Zábřeha a Hanušovic necelých 10 km. Je to napínavé a děsím se toho, až se přiblížím na dohled :D Obávám se, že to bude opět na zdymadlo :D

Ze Šumperka je trať do Olomouce přes Uničov, ale tam tě hnát nebudu. Já jsem rád za to, co je. Mimochodem, ta trať, co vede do Braníka, kde prosím tě až končí?

Trať do Braníka končí někde u Zbraslavi.
Jinak jsem právě vykroutil stanici Bohdíkov a příští stanice Hanušovice.
Nebo to nechat tak a dál náhradní autobusová přeprava :D
Moc se mi to nelíbí. Nemám to do Hanušovic moc daleko ?
Už to vidím, jak to budu z Prostřední Lipky znovu přeskládávat :D
Jinak by život na světě byl moc jednoduchý. :D
fbf382fd736dff8e5c82a11d94cd8f0e.jpg

Naposled editoval moderátor:
No, já zrovna dělám aktivitu pro 310 Ostrava - Hanušovice - Ostrava a pak na trati 321 do Olomouce, že bych pomalu zakomponoval scénář i Hanušovice Letohrad pro BP.:D:D:D
Dan

Ahojky, ten autobus není špatný nápad,byla by změna, ale nejsou asi šoféři:(. Jinak držím všechny palce ať to výjde.

Ještě k tomu autobusu, abychom tak neskončili.[/quote][/php]

http://media.novinky.cz/687/306878-original1-3slom.jpg

Nic ve zlím jsem nemyslel, to mělo patřit k té poznámce o NAD.

"Nebo to nechat tak a dál náhradní autobusová přeprava "

Tak už jsem v Hanušovicích u první výměny jak od Zábřehu, tak od Dolní Lipky ale oba konce v nedohlednu :D
Asi kilometr tam mám navíc :D
A výškový rozdíl, to raději neprozradím, aby jste se nesmáli, ale zdymadlo by se zde opravdu hodilo. :D
Takže od Lipky to budu muset víc ohnout na jih, stoupání zaokrouhlit víc dolů a klesání zase naopak víc nahoru k vyšším hodnotám a ze Zábřehu jestli to někde jde to také víc zvedat.
Hold na této trati si asi vylámu zuby. Já to věděl, když už budou Hanušovice, bude nutné to propojit komplet.

Supeeer. To je potěšující že se to podařilo. Pokud to není o kilometry ale o metry jek říkáte, tak je to dobré. Ono tyto lokálky samej oblouk to musí být masakr. Ale pokud se podařilo postavit 251 tak vše ostatní musí být brnkačka.

Naposled editoval moderátor:
Dnes jsem udělal první ohýbací manévr a změnou přechodnic za Červeným Potokem jsem celou trať ohnul trochu na jih. Ve finále v Hanušovicích jsem se dostal asi o půl kilometru níž a stále ještě asi půl kilometru mi chybí k propojení. To ale bylo maximum, co jsem mohl z této strany udělat a postavil finální Hanušovice. Naštěstí je to velmi jednoduchá stanice, i když na první pohled tak nevypadá. Nejsou zde žádné obloučky, tak se mohla stavět rovnou ve sklonu 15/2,5 promile.
Díval jsem se do mapky a bude potřeba z druhé strany ohnout trať za Bludovem a o jeden stupínek zvětšit sklony, protože v Hanušovicích jsem stále ještě moc vysoko. Přebývající délku rovnoměrně rozdělím do celého úseku, takže uživatel téměř nic nepozná.
Já vím, tato zapomenutá trať asi nevzbudí takové davové nadšení jako hlavní tahy, ale byla to výzva dokončit další paralení tah.

To víš, že vzbudí. Já osobně jsem rád za jakoukoliv dokončenou trať a věřím, že nebudu sám.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře