Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Zdar,
je možné v módu volné jízdy někde brát vodu? (trať Bratislava-Břeclav-Brno- Praha) V Kůtech jsem to zkoušel a nešlo to :-(
Rád bych si to projel celé a nechce se mi tahat víc tendrů :-)

No, nejsem si jist ale ve volné jízdě bys měl mít "nekonečné" zásoby jak vody, tak i nafty a uhlí.... Takže asi nefungují tankovacíbody. Pokud má někdo jinou zkušenost, tak sem s ní. Ale mám dojem že se na tohle téma tady již diskutovalo.

Nekonečná zásoba vody a uhlí ve volné jézdě určitě není. Pokud se nepletu, tak musí autor tratě tankovací body správně nastavit aby fungovaly i ve volné jízdě.

Zbyňku,osadíš taky do tratě originál nádraží Hustopeče u Brna včetně budov,co je ve vlákně "objekty pro stavitele tratí" od Brzdy1?

Mario napsal:
Zbyňku,osadíš taky do tratě originál nádraží Hustopeče u Brna včetně budov,co je ve vlákně "objekty pro stavitele tratí" od Brzdy1?
Brzdovi se s tímto musím připomenout, protože já ty modely nemám, ani nejsou na brzdových stránkách. A je toho vícero, co zde bylo prezentováno, ale není. Zatím tohle nebylo na pořadu dne, měl jsem jinou práci, tak jsem to neřešil. Střezimíř mi poslal ještě před vánocemi, ale osazená je až na tomto videu:
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=97PERRNKhwI&list=UUjGyqYX4j3J0TYVosB9cBYw[/video]
Některé baráky ani nevím, kam vlastně patří. Snad někdo po shlédnutí videa poradí :D
Aktuálně jdou práce pomaleji, protože mi začíná cyklistická sezona a v práci téměř žádný čas nemám a domů si na večer práci nenosím. Výjimka jsou nějaké volné hodiny o víkendech. Ale chybí i nějaká motivace.

Zbyněk Šemora napsal:
Některé baráky ani nevím, kam vlastně patří. Snad někdo po shlédnutí videa poradí :D

Zbyňku posílal jsem ti v tom balíku od Benešova i Tábor-Votice? Nějak si to nepamatuju. Pokud ne, dej vědět mailem, pošlu
admin@4koridor.cz

Dobry den pani!

Vytvoril som si konto kvoli problemu s MSTS Tratou od Pana Semoru.

Po 2 rokoch som oprasil DVD, uplne neposkrabane, len raz pouzite na povodnu instalaciu.. V zhruba 75% instalacie zacne vyhadzovat mnoho chyb pri modeloch a ich *.wav-kach a pri kazdom modely vyhodi aspon 3-4 chyby, co predlzuje tuto instalaciu niekolkonasobne.. babral som sa tu s ABORT/RETRY/IGNORE -> IGNORE odklikavanim kazdej vyskocenej chyby, nakoniec som instalaciu aj tak nedokoncil.

Nemate nejake tipy? Prepalovat DVD je uz teraz asi zbytocne vsak? Mam originalku, ako vravim je uplne bez chyby.. ale toto som necakal, tymto je to pre mna nenainstalovatelne. Dik za pomoc!

Pomoc může být jedině tato:
Pokud mám DVD aktuální verze nebo minulé, napsat mi které soubory setupXX.bin mám na DVD poškozené. Mám ještě nějaká od darebáků nevyzvednutá starší DVD, takže kdybyste napsal verzi a datum Vašeho DVD, podíval bych se. Byl by to pokus o štěstí.

Jinak chlapi si uvědomte, že DVD není fleška, na kterou smíte sahat dle libosti. Na nějakém ohmataném DVD můžete vyčíst pak maximálně, co jste měli tenkrát ke svačině :D DVD uložená v obalu nijak nestárnou. Já jsem zatím s žádným starým DVD problém neměl.

Další věc je to, že Setup na DVD má platnost jen do další aktualizace trati. Poté při reinstalu systému, nový počítač nebo jen reinstalu MSTS použiji po nainstalování základního MSTS celou složku Train simulator ze zálohy, kde mám všechny přidané tratě a vlaky, kdy tuto vyměním za originál instalaci Train simulator, kterou přejmenuji do záloh (může se hodit pro reinstalování MSTS). Pak po nastavení prostředí v MSTS reinstaluji MSTS BIN. Kdo stále nechápe, koukněte se na mé video.

A poslední možnost je objednání si aktuálního DVD. Stále ale doufám, že se zálohovat konečně naučíte a budete si šetřit peněženky zbytečnými objednávkami.

Dobry den Pane Semora!

Vtip je v tom, ze DVD som pouzil len jeden krat na instalaciu, odvtedy bolo celu dobu v obale, na datovej strane nema ani 1 najmensi skrabanec. Problemy sa vyskytovali viacmenej len pri kopirovani suborov *.wav jednotlivych modelov, tak 50%.

DVD som kupoval uz take 2-3 roky dozadu, setup je uz evidentne mimo datumu spotreby :)

Ked pridem domov, tak sa pozriem na to aku mam verziu!
Vdaka moc za Vas cas!

Zkusit DVD vyčistit nějakým sajrajtem na čištění, občas to pomůže. Na DVD nejsou jen vrypy, ale i otisky prstů a jiný odstanitelný fleky.

Amazon napsal:
Ještě můžeš zkusit zkopírovat celé DVD na HDD a instalovat to z pevného disku.
Však to jsem měl na mysli a pak napsat kromě verze DVD, které setupxx.bin je nečitelné a pokud někde existuje, dá se poslat.

Při nečitelnosti DVD mi dost často pomůže prosté otření tričkem (nesmí to ale být umělotina). Lehce dýchnout, ošudlat (jako brýle, což dělám několikrát denně :-)) a dost často se to rozjede.

Ja DVD normálne umyjem jarou a vodou ak mám problém. Opatrne pri leštení ma sucho, stačí zrnko prachu a bude to ešte horšie :-)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře