Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Srandičky, srandičkyHladík napsal:... Jen mi pořád dělá starost, že pokud jedu od Kútú, tak stanice je hned za obloukem. Ve skutečnosti je před stanicí "rovinka". Některé oblouky mi připadají nějak moc velké. Rovinka je i za stanicí až po žel. přejezd.
Dále bych se rád zeptal na Brno - Židenice. Nějak mi tam schází 1. nástupiště se st. budovou.
Jak daleko jste s přípravou úseku Hodonín-Olomouc?
Jakmile by byl hotový tento úsek, budete plánovat i Horní Vláru (340)? Jediná dvojkolejná trať, která není elektrifikovaná a její krásy snad ani nejde popsat.
Proto pořád říkám: Mazat, mazat a mazat. Takovéto dotazy rovnou smazat aneb do odpadu. A šmytec !Zbyněk Šemora napsal:Srandičky, srandičkyHladík napsal:... Dále bych se rád zeptal na ...
Proč asi točím a sem dávám odkazy na videa ...
Schválně jsem se teď kouknul na video a žádná rovinka z Kútů není ani na jednu stranu. Hned za zhlavím na obou stranách začíná přechodnice oblouku. Takhle mne zbytečně děsitTax napsal:Proto pořád říkám: Mazat, mazat a mazat. Takovéto dotazy rovnou smazat aneb do odpadu. A šmytec !Zbyněk Šemora napsal:Srandičky, srandičkyHladík napsal:... Dále bych se rád zeptal na ...
Proč asi točím a sem dávám odkazy na videa ...![]()
Absolutně nechápu, o co Vám jde. Trať na Bratislavu byla v době stavby pod kontrolou u Nebuluse, který dodával podklady a natočil video. Brodské je jeho práce. Určitě tam je ještě hodně věcí k doladění a donáspování ze Sekulí do Bratislavy, ale jak informuji, nyní to není na pořadu dne, aktuálně náspuji z Hanušovic směrem dolů ku Zábřehu.Hladík napsal:....Už jsem se lekl, že se budete snažit vymlouvat
http://www.vlaky.net/servis/objekt.asp?id=809

Tenhle tón bych si příště asi raději odpustil. Není to férové, zamyslete se nad tím.Hladík napsal:Už jsem se lekl, že se budete snažit vymlouvat
http://www.vlaky.net/servis/objekt.asp?id=809
A proč bych měl stavět? Pokud je vlak v Podlesí a já v Hanušovicích a dostanu echo, že už vlak v tom Podlesí čeká, tak mohu přeci normálně stanici Podlesí projet a čekající vlak zahlásí můj průjezd a zažádá si o povolení k odjezdu do Hanušovic?lukas matura napsal:A proč by ten 1. nemohl do odbočky? Tak jako tak bude muset zastavit tak snad to je jedno.