Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Jenomže já do konce týdne potřebuji dát dohromady 18 000. (když nedám, tak to půjde z kontokorentu, ale ten není nekonečný) Jedině, že by Vás co potřebujete zadní kolo s dvojitým ráfkem bylo 18. :D Zatím rezervu co jsem měl jsem investoval do materiálu na krabičky ,DVD a poštovné, abych rozeslal BP pro vánoční dárky. A to je několik tisíc. Investice se vrátí, až se zboží otočí. Naštěstí jsem od některých dostal zaplaceno předem.

Zdravím pane Śemora. Jsem z Břeclavi a moje dcera se bude asi v 16,30 vracet přes Hustopeče z práce a zastavila by se u Vás v obchodě. Bude 1DVD volné? Díky.

Už nebudu víc nikoho napínat a trápit. Právě dopadl test aktualizace z 87 na 88 testem od Michala na výbornou, nic nechybí, tak z mých stránek můžete stahovat. A nechci slyšet, že něco nefunguje :D
Celé dva dny nedělám od rána do večera nic jiného než že se hrabu v aktualizačních souborech a vyrábím instalačky. A ouřaduji s DVD.

Zbyňku nechvátej tak, zapoměl si u aktualizace opravit zkoupírované datum, máš tam 14.12.2011 BP 87 ;-)

Pepa z Nuslí napsal:
Jsou nové aktivity??
Nevím zda Zbyněk nějaké nové aktivity má, ale já budu již co nevidět odesílat například tuto:
3ac5cad4c968e34cd6243b361ef75b08.jpg

Naposled editoval moderátor:

poison napsal:
Zbyňku nechvátej tak, zapoměl si u aktualizace opravit zkoupírované datum, máš tam 14.12.2011 BP 87 ;-)
Já se lekl, že v instalačce. Na webu je to kosmetická vada, každý normální člověk tam musí vidět BP88 :D
Doma to opravím, pokud nezapomenu.

Pepo, neblbni, to bych opravdu musel být mimozemšťan, abych zvládl nějakou lepší aktivitu. Musí stačit jen to, co je videích. To v balíku je.
A padla, jdu dom.:-P

Zdravím, zatím jsem dojel do Hanušovic a hluboce se klaním nad Vaší prací. Pěkný vánoční dárek. Díky.

Naposled editoval moderátor:

Dobrý den,
tak jsem si projel domovský úsek ze Šumperka do Zábřeha na Moravě a tedy musím říct, že je to nádhera.
Je vidět, že i na tomto krátkém úseku jste si velice vyhrál a je tedy vidět kus práce :)

Díky za tuto aktualizaci :) :)

Lukáš

:)Dobrý večer, Pane ŠEMORA prostě nádhera. Děkujeme za aktualizaci. Přeji Vám krásné a klidné vánoční svátky a do nového roku Hlavně hodně zdraví, spokojenosti úspěchů v podnikání a mnoho krásných kilometrů v MSTS. Opravdu jste Machr.

Díky moc za aktualizaci...konečně má úsek Brno - Blansko ty správný grády :D :)

Taky už to mám doma ... ale přebrala to žena a protože ví o co jde, tak mi to zabavila jako dárek ... Nešlo by to příště poslat v jakoby "úřední obálce" ... nebo diskrétně, jako ze sexšopů :)

Tak mám nainstalováno fakt super trať. Akorát jsem se chtěl zeptat, kde jsou ty zásněžky?

Já jich viděl spoustu při cestě z Lichkova do Hanušovic...

Mezi Lichkovem a Červeným Potokem, pak mezi Bystřicí nad Pernštejnem a Žďárem nad Sázavou a nějaké jsem objevil a aktivoval mezi Střezimíří a Meznem.

Tak teda Zbyňku, tolik mimořádek co jsem vyrobil v úseku Dolní Lipka a Hanušovice při projíždění rakraečního vlaku na veřejně vydané aktualizaci, to by mne vyhodili z práce na hodinu.:) To jsem si říkal, už to mám projeto tak 100x při testech pracovních akt., no pár stromků navic... a teď je mi jasné, proč jsi mi nepoílal úplnou poslední verzi, to je jedním slovem BOMBA. Jak se má pak fíra soustředit na jízdu a ubrzdit dlouhý rekreační vlak, když nestíhá pozorovat fakt podrobně propracované úseky tratě.:D:D:D:D Zbyňku opravdu nádhera a parádní práce. Už se těším až pojedu s ČSD 555 do Tábora.

Dane, to nebyl úmysl. Já byl tak zaneprázdněn sázením stromků, že na nic jiného už nebyl čas. Asi před deseti dny mi napsal Aleš Sláma vtipný email, že jsem mu připomněl animovaný film Muž který sázel stromy. :D Když jsem pak otevřel editor MSTS a do holé louky jsem začal dělat vegetaci a zástavbu, tak jsem s tím filmem nějakou souvislost viděl :D

Jinak hlásím, že i vánoční úkol splněn a všem zájemcům jsem včera DVD rozeslal. Kdyby náhodou ani do zítřka zásilku nedoručili, dejte vědět na email a pošlu podací číslo Vaší zásilky.

Ale hlavně mám radost, že se aktualizace zatím líbí věnovaný čas stavění nebyl zbytečný. Velké poděkování patří Matesovi, Aleši Slámovi, Brzdovi i Deteriovi a dalším nadšencům, kteří přispěli třeba fotografováním nebo podklady či jinou pomocí.

Zbyněk Šemora napsal:
Dane, to nebyl úmysl. Já byl tak zaneprázdněn sázením stromků, že na nic jiného už nebyl čas....
Vidíš vidíš, kdyby jsi si čas našel, bylo by ti před vydáním oznámeno, že se ti u železničního přejezdu před stanicí Podlesí směrem do Hanušovic propadl barák.:D:D
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img338.imageshack.us/img338/2305/propadbarak.jpg

Klobouk dolů pane Šemora ! Opět odvedený kus práce ! :) :cool:

Jaké jsou Vaše další kroky a záměry s BP ? :) Budování tratě dolu na Budějovice ? Chtěl jsem se zeptat jestli není v plánu dokončení krajiny z Velkého Oseku do Prahy, přes Nymburk...? Z HK do Oseku to měl v péči pan Švec, jestli se nepletu ? Určitě by stálo za to tenhle kus tratě dodělat :) :rolleyes:

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře