Ahoj Šneku.
Tak aktivita s Taurusem na Vindeboně dojeta do úspěšného konce a musím pochválit, moc hezká. A abych to nebyl já, musím napsat ještě pár postřehů z Břeclavi i když jen kosmetických.

1. Po příjezdu k peronu chybí v hlášce zpráva o stisknutí kl. Enter. Pokud ale stisknu Enter a pak odvěsím ty dva vozy, tak mi zase souprava škubne a naruší se nástup cestujících. Avšak v hlášce může být "odvěs až po výstupu cest.".
2. Na 1. revers před sunutím do šturcu bych dal hlášku s aktivací po zastavení, kde by mi posunovač povolil posun a samozřejmě ať hráč nemění stanoviště.
3. Na 2. revers, hlášku po zastavení a naopak o změně stanoviště, poněvač jedu do nádraží a vsadím boty, že plno neznalých předpisů to "couvali" ze stanoiště na kterém přijeli.

4. Hláška připojit vozy, s aktivací 0, aktivovaná hláškou na 2. reversním bodě s informaví, "jsi na vozech a můžeš si v klidu pžejít na původní stanoviště.", např. pro tašku s věcma a pod našinou ona hláška ukončující aktivitu. A nebo pokud by jsi to chtěl ještě více spestřit, ta rozhovor s rakouským kolegou o předání lokomotivy, to by jsi udělal tak, že by jsi dal ke konci nástupiště hlášku na pozici a větším rozsahem s povinným zastavením s aktivací 0 a aktivoval ji hláškou po připojení vozů u perónu. Na tuto hlášku by jsi dal časovou hlášku s aktivací 0 a časem 00:00:02 úkol ukončen úspěšně a aktivoval časovou hláškou hláškou o předání šichty.

Ale jak píšu, aktivita jinak moc pěkná a jízdu s Taurusem jsem si fakt užil. Přeju hodně úspěchů u tvorby dalších aktivit. S pozdravem Dan.