Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
poison napsal:nabízí se první letošní úloha od Šneka na trati Bratislava - Praha v podání Sp 1831 Jordán
Určitě jo, vlaky taky jezdí každý den podle stejného GVD a přitom může být každý den jiný.Srandik32 napsal:poison napsal:nabízí se první letošní úloha od Šneka na trati Bratislava - Praha v podání Sp 1831 Jordán
Tak jsem zas něco dělal zbytečně.Sice mám zimní Jordán ale asi nemá cenu mít 2 stejné aktivity.![]()
Já naplánoval 1831 na sobotu, kde je trochu jiné řazení než v týdnu, takže určitě to zveřejni a rád si to projedu já i jiní.Srandik32 napsal:To sice mám,na Hl.n.a VRS se kvůli spadlé troleji vůbec nepojede ale jede se přes Libeň a Malešice se zpožděním.Tak já jí neuveřejním tady v burze ale jen na svých stránkách.![]()
ado8166 napsal:Dobrý večer,aktivita pekná,ale taká malá poznámka,v Sudoměřicích zastavujeme tak,aby výpravčí mohol skontrolovat voľnú cestu,teda za prechodom ku doprave.