Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Ahoj u Os 6823 došlo k této situaci:z Mojžíře jsem měl postavenou cestu do odbočky,ale během jizdy do Neštědic mě skočilo ''Stůj'' tak teď stojím v Něštědicích a předemnou jsem zjistil,že stojí vlak.
Tam je to hodně našlapané s těma zastávkama,musíš hodně zrychlit z Ustí a potom v Povrlech Tě předjede nějaké EN a dojedeš až do Děčína.Ale je to hodně na těsno.
Děkuji pánové (starší a mladší) za velice povedené "Osobáky kolem Ústí". Vše projeto bez potíží a během jedné šichty. Jsem se od toho zkrátka nějak nemohl odtrhnout
Mám ještě prosbu ke starší aktivitě Pn 66860. Na stránkách u Poisona je uvedena jako funkční pod verzí 27, ale je tam nějaká neplatná trasa jakési Muv-ky v Bílině. Moc prosím o opravu. Díky.
Taktéž jsem u aktivity Os 7822 narazil na výše zmíněný problém. V Ejpovicích vyjede v čase 17:14 Mos Ejpovice a tato stejná souprava vyjede ještě jednou v čase 17:30, čímž dojde k nárazu do stojící soupravy a k vykolejení. Po smazání druhého traficu je vše ok.
Zdravím, tá aktivita Os 7822 / 7817 mi pod OR bežala úplne normálne, jediné čo mi prišlo divné, bolo na ceste naspäť v Rokycanoch, kde z poza mňa prišiel dáky rýchlik a ostal stáť v stanici. Nemal ma náhodou predísť?
Gr4Sp:
Když autor napíše, že aktivita není funkční v OR tak tím myslí, že v OR se nebude chovat tak, jak ji vytvořil pro MSTS, nevím co na tom pořád nechápete. Rychlík tě měl předjet, ale nepředjel, protože si to jel v jiném programu než na který to bylo vytvořeno.
Sp 1694 jsem si v OR projel do Klášterce a a přesně se stalo, čeho jsem se obával. Mají mi tam předjet dva vlaky, ale mám postaveno hned při příjezdu. Takže v OR není plně funkční.
Opravdu nejezděte aktivity, které nejsou pro OR. Jenom aktivitář zná obsah své aktivity. To, že ji projedeš na zelenou až do konce, neznamená, že jsi někde něco neměl pouštět.