sraz Ústečanů

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Edie
  • Datum začátku Datum začátku

Měli byste zájem o sraz Ústečanů???

• Ano

Hlasů: 0 0.0%
  • Ne

Hlasů: 0 0.0%

• Hlasovalo členů
    0

Edie

Průvodčí
Poslední dobou jsem na foru vídával lidi co mají v názvu bydliště Ústí nad Labem nebo okolí. Tak mě napadlo uspořádat Sraz Ústečanů. Byl by o to zájem??

Sice nejsem z Ústí, ale klidně bych přijel, aspoň bych pokecal s Plukasem, Tygym a Pikkem.

No uvidíme kolik lidí by o to mělo zájem, já osobně nikoho neznám, tak bych chtěl lidi co se točí kolem MSTS poznat.

Tak jsem se rozhodl pro změnu. Vy co by jste se chtěli zúčastnit srazu, tak mi pošlete SZ nebo mi napiše na ICQ, nebo napište zde na fóru.

Proč najednou pro změnu ?

na druhou stranu to třeba ani nemusí bejt špatnej nápad, ale jak vidíš, tak by přijeli lidi možná i z daleka. Vid Alcapone :D a i lidi, kteřínejsou jen z Ústí.. takové Malé Žernoseky jsou "hrozně daleko", stejně jako Lovosice :D

Když budu doma, klidně příjdu, alespon uvidím další "xichtíky", co se pohybujou v MSTS

Takže teoreticky by přišli: Alcapone, Plukas, p Petr Novák, p Jarda Brabec, Beatlesák, Kadr a já. Ještě někdo další???? Koukám, že se nám to pěkně začíná scházet, jen tak dál, at je nás co nejvíce :wink:.

Chtělo by to přesný termín, nebo jak by to komu vyhovovalo. Já bych navrhl příští víkend nebo eventuálně i ten další ale kdoví co bude 22-23 :roll: a nebo v dalším měsíci. Kdo ví?

Beatlesák napsal:
Chtělo by to přesný termín, nebo jak by to komu vyhovovalo. Já bych navrhl příští víkend nebo eventuálně i ten další ale kdoví co bude 22-23 :roll: a nebo v dalším měsíci. Kdo ví?
Koukám, že už jseš nedočkavej :lol:. Tak tedy dobrá. Mě by nejvíce vyhovoval 22-23, nejlépe sobota. Všem ještě napíšu SZ. Ústecký bych chtěl poprosit s výběrem lokálu, myslím, že by nebylo špatné si zamluvit stůl v Budvarce v tom salonku.

Takže zatím mi potvrdili účast jenom: p Petr Novák, Alcapone. Pro změnu sou neúčast potvrdili p Jarda Brabev a Beatlesák. A až zjistím, jak by se dala upravit anketa, tak tam dám do hlasování termíny. Jenom dotaz, bude brát někdo fotografůf přístroj????

Tak jsem si brouzdal na Zelpage a zjistil jsem, že v tobě našeho plánovaného srazu, se v chomutově koná Zvláštní vlaky a výstava kolejových vozidel v obvodu žst. Chomutov, tak mě napadlo jestli byste se chtěli na to mrknout. Možná by se tam dali pořídit fotky na skiny. Tak jsem pište jestli byste s tím souhlasili. taky tu zatím nikdo nereagoval na tokdy by měl sraz začít. Jelikož mi Alcapone spal, že přijede v 11 hodin tak to spolu "potáhnem":lol: :lol: už od tý 11. Jinak tady je velmi skromné info o tom Chomutově.

Ono těch akcí v tomhle víkendu je hromada, protože je co, no je přece den železnice. Tak skoro v každém hlavním uzlu se něco bude dít. Všechny akce jsou třeba vypsané v Železničáři. A neřikej, že v Ústí se nebude nic konat.

alcapone napsal:
Ono těch akcí v tomhle víkendu je hromada, protože je co, no je přece den železnice. Tak skoro v každém hlavním uzlu se něco bude dít. Všechny akce jsou třeba vypsané v Železničáři. A neřikej, že v Ústí se nebude nic konat.
No tak se do něj mrkni, já ho nemám. Ale řeknu taťkovi aby mi ho zítra vzal z práce. A ten Chomutov by se ti nelíbil?

Back
Nahoře