Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Edie napsal:Takže teoreticky by přišli: Aclapone, Plukas, p Petr Novák a já. Ještě někdo další????
Ježiš, já se Ti omlouvám!!!! to sem opravdu nechtělalcapone napsal:Edie napsal:Takže teoreticky by přišli: Aclapone, Plukas, p Petr Novák a já. Ještě někdo další????
Tá ti dám aclapone, až ti z tohu bude špatně.![]()
Beatlesák (viz SZ)Edie napsal:Takže teoreticky by přišli: Alcapone, Plukas, p Petr Novák, p Jarda Brabec a já. ...
PřidánoBeatlesák napsal:Beatlesák (viz SZ)Edie napsal:Takže teoreticky by přišli: Alcapone, Plukas, p Petr Novák, p Jarda Brabec a já. ...
Koukám, že už jseš nedočkavejBeatlesák napsal:Chtělo by to přesný termín, nebo jak by to komu vyhovovalo. Já bych navrhl příští víkend nebo eventuálně i ten další ale kdoví co bude 22-23a nebo v dalším měsíci. Kdo ví?
No tak se do něj mrkni, já ho nemám. Ale řeknu taťkovi aby mi ho zítra vzal z práce. A ten Chomutov by se ti nelíbil?alcapone napsal:Ono těch akcí v tomhle víkendu je hromada, protože je co, no je přece den železnice. Tak skoro v každém hlavním uzlu se něco bude dít. Všechny akce jsou třeba vypsané v Železničáři. A neřikej, že v Ústí se nebude nic konat.