Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
CANDY napsal:Dem ja sa nechcem hádať vážne ja chcem byť kamarát so všetkými členmi fora. To že niečo nechápem neznamená že som hned deb*l... ale vážne si na tebe vážim že ty síce si urobíš srandu aj vieš dobre človeka dať dole... ale nadruhej strane máš pravdu prd sa rozumiem. Viem rozdeliť mašiny vozne poznám všetky a pod. ale tieto spoločnosti a vsťahy medzi nimi v tom sa nevyznám.. a dakujem že máš tu trpezlivosť vysvetliť všetko!
dem napsal:Ja ti to len tak v kocke načrtnem. Štát si objednáva výkony vo verejnom záujme. Objednáva si to formou kilometrov. Čiže ZSSK obrazne povedané obdrží počet kilometrov , ktoré je štát ochotný dotovať. Tieto kilometre musí prerozdeliť na celú republiku a zostaviť tak GVD. Pokiaľ by prekročila tieto kilometre tak si všetko musí zaplatiť sama........ZSSK prednostne tieto kilometre ženie na východ, pretože tam je to dosť vyťažené a to aj na úkor ostatných regiónov. A potom sa zjaví nejaký človiečik, ktorý o tom prd vie a začne kritizovať všetko čo ZSSK robí.....Netvrdím, že robí všetko správne, ale treba aspoň rozumieť základnej problematike skôr než začnem ohovárať.