Čo nové na ŽSR

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna CANDY
  • Datum začátku Datum začátku
mna to zaujma a celkom dosť ... ty ked si v kabine taak ti je jedno kolko ludí v tom vlaku je... ale ok ked myslíš...

Na Slovensku objednává dopravu ZSSK? Podle toho, co tu píše CANDY mi to tak připadá... Za všechno může ZSSK...

ja už nemám čo povedať.... v čechách je situácia ina ... na slovensku dneska 607 aj 609 aj 703 bol som fotiť na Vinohradoch a úplne plné do slova. A určite to je super ked človek stojí 2 hod až do žiliny... v plnej chodbyčke výdýchaný vzduch ...

Je potřeba to napsat na vyšší místa. To, že si tady o tom popovídáme k ničemu nepovede.

Lepšie by bolo keby bol ten vlak podľa teba prázdny že ? Okrem toto rozumieš vôbec ako sa tvorí grafikon a na kom záleží koľko vlakov bude ? Keď už toľko kritizuješ tak predpokladám, že tejto problematike rozumieš do posledného šróbu.

nový grafikon robili jak ZSR tak SAD vraj spolupracovaly na tvorbe grafikonu 2012 a ich kombinácií. či sa mýlim?

Si úplne mimo. Takže lepšie bude ak prestaneš rýpať do niečoho, čomu vôbec nerozumieš.

Ja ti to len tak v kocke načrtnem. Štát si objednáva výkony vo verejnom záujme. Objednáva si to formou kilometrov. Čiže ZSSK obrazne povedané obdrží počet kilometrov , ktoré je štát ochotný dotovať. Tieto kilometre musí prerozdeliť na celú republiku a zostaviť tak GVD. Pokiaľ by prekročila tieto kilometre tak si všetko musí zaplatiť sama........ZSSK prednostne tieto kilometre ženie na východ, pretože tam je to dosť vyťažené a to aj na úkor ostatných regiónov. A potom sa zjaví nejaký človiečik, ktorý o tom prd vie a začne kritizovať všetko čo ZSSK robí.....Netvrdím, že robí všetko správne, ale treba aspoň rozumieť základnej problematike skôr než začnem ohovárať.

Len doplním, že si musí zaplatiť všetky prevyšujúce kilometre nad rámec objednaných. Toto som tam nepresne napísal.

Dem ja sa nechcem hádať vážne ja chcem byť kamarát so všetkými členmi fora. To že niečo nechápem neznamená že som hned deb*l... ale vážne si na tebe vážim že ty síce si urobíš srandu aj vieš dobre človeka dať dole... ale nadruhej strane máš pravdu prd sa rozumiem. Viem rozdeliť mašiny vozne poznám všetky a pod. ale tieto spoločnosti a vsťahy medzi nimi v tom sa nevyznám.. a dakujem že máš tu trpezlivosť vysvetliť všetko!

CANDY napsal:
Dem ja sa nechcem hádať vážne ja chcem byť kamarát so všetkými členmi fora. To že niečo nechápem neznamená že som hned deb*l... ale vážne si na tebe vážim že ty síce si urobíš srandu aj vieš dobre človeka dať dole... ale nadruhej strane máš pravdu prd sa rozumiem. Viem rozdeliť mašiny vozne poznám všetky a pod. ale tieto spoločnosti a vsťahy medzi nimi v tom sa nevyznám.. a dakujem že máš tu trpezlivosť vysvetliť všetko!

Troška OT: Môžeš pls. ozrejmiť koľko máš rokov?

A čo tak trochu uvažovať dopredu a kúpiť si miestenku? Hlavne keď odjakživa na Vianoce vzniká sťahovanie národov :-)

Candy, ale problém nieje to, že tomu nerozumieš. Ale že kritizuješ to čomu nerozumieš.

dem napsal:
Ja ti to len tak v kocke načrtnem. Štát si objednáva výkony vo verejnom záujme. Objednáva si to formou kilometrov. Čiže ZSSK obrazne povedané obdrží počet kilometrov , ktoré je štát ochotný dotovať. Tieto kilometre musí prerozdeliť na celú republiku a zostaviť tak GVD. Pokiaľ by prekročila tieto kilometre tak si všetko musí zaplatiť sama........ZSSK prednostne tieto kilometre ženie na východ, pretože tam je to dosť vyťažené a to aj na úkor ostatných regiónov. A potom sa zjaví nejaký človiečik, ktorý o tom prd vie a začne kritizovať všetko čo ZSSK robí.....Netvrdím, že robí všetko správne, ale treba aspoň rozumieť základnej problematike skôr než začnem ohovárať.

Ešte na doplnenie: 100% vlastníkom ZSSK je štát, takže sa tu handrkujú rôzní štátní úradníci medzi sebou ...

a preto tak naše železnice vyzeraju nie? nebolo by lepšie keby takéto podniky vlastnil súkromník ako štát?

Back
Nahoře