Martens napsal:
Jenže, nejsou brejle jako brejle .... a není oční vada jako oční vada .... podívej na jiného kandidáta - prošel komplet zdravotní prohlídkou a při poslední - EEG to dopadlo tak, že tam odhalili, že měl v dětství otřes mozku ... malej, ale měl ..... a byla to stopka ...... možná se dotyčný ozve a upřesní či uvede na pravou míru, nebudu jej jmenovat ....
Přiznávám se jsem to já. Již jsem mou zkušenost napsal na forum FS, ale trochu to vyčistily. Tak to napíšu znovu a zkrátím to.
Toto je moje zkušenost s lékařskýma příjímačkama na fíru. Nestydím se za to, není proč. To že mě defakto Martens "vyzval" ke sdělení zkušenosti, tak to je taky OK. pokud bych forum četl, asi bych to udělal sám. :idea:
.... Jednoho dne jsem se objevil v Italský (Pha), tam si mě převzala sestra, a hned EKG a krev a komplet ORL. Na uších se jiná sestra divila jak je možné že určité tóny slyším (toto bylo na 99,9%). Podobně to dopadlo i na očním, knížku jsem přelouskal jak Švejka, microskop na barvocit OK, pak nějaké čučení do ostrého bílého světla s následným čtením. Sestra před tím řekla že mi poví ať čtu. Ihned po bílém světle tam byl text, tak jsem ho začal louskat pro sebe a setra říká - vy nic nevidíte? A já - ja vidim vše. Tak jsem ji přelouskal vše i to co bylo hodné mázle. Řekla že to perfektní. Toto celé trvalo asi 4,5 h. Pak jsem se vrátil za první MuDr. S ní chvíli povídal, a ona hned. Vy jste v pohodě, s vámi se dobře povídá jste sdílnej, psycho bude procházka. Já na to, že psycha se nebojim, testy jsem dělal ve vrcholáku několikrát. Akorát mi znovu museli udělat EKG, pač to ráno zlobilo.
Hned jsem se objednal na EEG. cca po Měsíci jsem jel na test, ale neměl jsem jezdit pač mezi tím jsem prodělal engínu s antibiotikama. Po testu s beranicí na hlavě, mi sestra říká - no nic moc, mudr vám poví víc a nebyl jste nemocnéj ? se nakonec zeptala. A ja no byl asi před 14 dny s naginou. No celkem byla nasrata, že když bych jí to řekl na začátku tak by mi vyhnala. MuDr mi vykmitla hned. Tak jsem psal na magistrát odvolání. Pozvali si mě asi za 2 měsíce. EEG bylo o poznání lepší, až na 1 kmit, který se nezdál, ale byl v mezích normy. MuDr říkala že to je divné, jestli nechci na CT, tak jsem šel. Na CT že prý neví, jestli nechci na MR (magnetická rezonance). To je kua drahé vyšetření. Když už tak projedou úplně vše. Tam mi MuDr řekla že je vše OK. Po zaslání zprávy jsem se vrátil k MuDr na EEG. Ta mi pověděla co našli a nenašli. Defakto jsem OK, ale pro ni je směrodatné EEG.
Tak na jednu stranu rozhodnutí chápu. Doktoři neví k čenu je 80% celé mozkové kůry. Prostě ona se nepodepíše pod něco co není dle šablonky byť v mezích normy. A na druhou str. MR dopadla OK a to je vyšetření mnohem důkladnější.
Tak jsem si řekl, že se svět nezboří a dělám práci, která mě moc neuspokujuje, ve společnosti která kvůli FVE (tedy pánům poslanců) má celkem problém.