Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nebo vyndá z okna reflexní vestu aby ti zkazil fotkuE499_2002 napsal:Když u nás fotíš, tak skoro každý na tebe pískne nebo blikne...
Asi záleží na štěstí. Není to tak dávno, co jsme byli na kolách někde u Hohenau a z mostu jsme zamávali pendolinu. Fíra pozdravil a zakoukal.E499_2002 napsal:Já si to myslel.Rakušáci nejsou jako my. Když u nás fotíš, tak skoro každý na tebe pískne nebo blikne. U nich nic...
Jenže to oni neví. A když u nás vidím, jak lidi zbytečně riskují v kolejišti, tak se vůbec nedivím.E499_2002 napsal:... nejsme žádní amatéři a umíme se v kolejišti a na dráze chovat. Zvláště pak, když je kolega fíra.
E499_2002 napsal:nejsme žádní amatéři a umíme se v kolejišti a na dráze chovat
Lokomotiva se bere jako celek i s tendrem takže zátěž jsou jen vozy.Luky napsal:Mám dotaz. Když je u parní lokomotivy, např. Albatrosu uvedeno v Předpisu D2, že na stoupání 30 promile utáhne trvalou rychlostí zátěž 200 tun, tak zda je v té zátěži co utáhne na daném stoupání započítána i váha plného tendru, či nikoliv?
Česky "ocucat"dem napsal:.... Môžeš si vydájať súpravu....
Ahoj dem,dem napsal:V MSTS žiadny. V reále veľký. ...
A je brzdič správně nastaven?Napiš si bob57_cz o radu,myslím si,že dostaneš vyčerpávající odpověď.Edie napsal:Ahoj dem,dem napsal:V MSTS žiadny. V reále veľký. ...
myslím si, že nemáš pravdu. Nejednou se mi stalo, že v MSTS byl švih rychlejší než jízda. Stávalo se mi to myslím u 350.