Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Klasik napsal:A vesta s nápisem ŽelPage opravňuje k čemu? Odpovím si sám... K ničemu!
Teoreticky ty věci co vypsal Hynďa, prakticky to vypadá jinak. Nedávno sem fotil v Drahotuších a měl sem pocit že ten podchod sem tam za ty tři hodiny co sem tam byl použil jako jediný. Obzvlášť pikantní je že ti lidi co přes ty koleje lezou, ještě počkají než ten osobák odjede a až pak jdou, místo toho aby šli podchodem.E499_2002 napsal:Hezký den,
co prosím potřebuji k tomu, abych měl povolení pro vstup do kolejiště SŽDC?
Děkuji.
Jo, to už je věc jiná.Ondra.H napsal:Teoreticky ty věci co vypsal Hynďa, prakticky to vypadá jinak. Nedávno sem fotil v Drahotuších a měl sem pocit že ten podchod sem tam za ty tři hodiny co sem tam byl použil jako jediný. Obzvlášť pikantní je že ti lidi co přes ty koleje lezou, ještě počkají než ten osobák odjede a až pak jdou, místo toho aby šli podchodem.
To je jedno, prostě to není dělané na to, aby se po tom lezlo. Pokud by to na to bylo dělané, byl by tam žebřík.E499_2002 napsal:Nijak sem po ní neskákal, stal jen na krajích a né na prostředku, kde bude logicky nejslabší a bude se zde nejvíce prohýbat.
To (mně) ledacos vysvětluje.E499_2002 napsal:Hlavně, že jsem měl vestu s obrovským nápisem ŽelPage.
Povolení pro lezení na bedny neexistuje.E499_2002 napsal:Jen jsem chtěl vědět, co pro to povolení zapotřebí.
CANDY napsal:asi nijak kedže na tejto trase push-pully jazdiť nebudú.
E499_2002 napsal:Hezký večer,
chtěl bych se zeptat, jak to bude řešeno se spřáhly? Klasicky šroubovka, či automatické? Je sice možnost použít mezispřáhlo, ale v běžném provozu se asi používat nebude. Na Czech Raildays 2011 měla 951 002 šroubovku. Budou tedy soupravy zvlášť s motorovým vozem na automatická spřáhla a s řídícím vozem se šroubovkou? Omlouvám se, jestli se to již zde řešilo.
sakumprask napsal:ale v ŽST Bratislava Lamač som mal problém ako zastaviť pretože v stanici je vypínačka.