Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dan J. napsal:... taková situace, diesel dotáhne mašinku do stanice, tam se má zatopit a vyjet na trať, kdy by tedy byla schopna vyjet ...
Tax napsal:...310-ky všeobecne vezú málo vody a málo uhlia ...![]()
Hehehe, jasně, mně ty Hustopeče dneska nějak leží v hlavě, už X krát jsem děla opravy v poznámkách v sešitku při tvorbě...lukas matura napsal:spíš v Hrušovanech u Brna, ne?![]()
![]()
Ahoj, super námět, ale není zatím kde tuto aktivitu udělat, až bude trať, určitě ji udělám. Další průšvih je, že v MSTS mi barely ve voze nepomohou a hasící auto taky ne.Vrbam napsal:Dane,
Česká televize natočila pořad, který se myslím jmenoval "Než vyjede posázavský pacifik" a týkal se 434.2186...
Dan J. napsal:Ahoj, super námět, ale není zatím kde tuto aktivitu udělat, až bude trať, určitě ji udělám. Další průšvih je, že v MSTS mi barely ve voze nepomohou a hasící auto taky ne.Vrbam napsal:Dane,
Česká televize natočila pořad, který se myslím jmenoval "Než vyjede posázavský pacifik" a týkal se 434.2186...Naštěstí Zbyněk maskuje zbrojení, kde se dá, na 321 je to marné, Martin zbrojení nemá. Další věc je, že ČSD 434.2 z TBP je absolutně nevyladěná, naštestí oprava je a mašinka je u Josky, ale stejně chlastá vodu i když stojí a to nějakým závratným tempem.
Ale i to se dá zmáknout, hlavně chybí trať pro Posázavský Pacifik. Ale bude balík pro TBP, kde bude spousta jízd a hlavně i po lokálkách, kde se aktivity moc netvoří, proto ona jízda do Židlochovic. Jinak k trati Hrušovany - Židlochovice něco málo zde:
http://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%BDelezni%C4%8Dn%C3%AD_tra%C5%A5_Hru%C5%A1ovany_u_Brna_-_%C5%BDidlochovice
Tak kdyby někdo vyladil, že by cisterna s vodou, která by po napojeni k mašině zvedla obsah vody, tak to by byl kauf, k nezaplacení, pro výborné spestření aktivity.Vrbam napsal:Jinak američani měli udělané engy s větší zásobou nafty v podobě Dash9 + cisterna + Dash9, což taky jezdí. Nebo to bylo v Austrálii?!![]()
S 310.0 počítám vodu minimálně na 40km. Na takovou mašinku mi to nepřijde zas tak málo.Tax napsal:310-ky všeobecne vezú málo vody a málo uhlia ...![]()
Dan J. napsal:Zdravím, měl bych takovou otázku, spíš pro pamětníky, nebo někoho, kdo jezdí na historických vlacích. Jak dlouho trvá zatopit mašinku ČSD 310.0 do provozního stavu? Je taková situace, diesel dotáhne mašinku do stanice, tam se má zatopit a vyjet na trať, kdy by tedy byla schopna vyjet.
Předem díky. Dan