Pawlik
Průvodčí
A to je přesně ten příklad, kdy je zapotřebí víc, než cvičená opice, která ani neví, prostřednictvím čeho se to sune dopředu.Hynďa napsal:je dobrý poznat, jestli mi pod mašinou teče motorovej olej nebo hydrostat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A to je přesně ten příklad, kdy je zapotřebí víc, než cvičená opice, která ani neví, prostřednictvím čeho se to sune dopředu.Hynďa napsal:je dobrý poznat, jestli mi pod mašinou teče motorovej olej nebo hydrostat.
Hynďa napsal:Ano, v případě nějakých Traxxů, Herkulů a Taurusů není potřeba znát každý relátko jako na 742. Jenže kolik výkonů u nás jezdí Traxx nebo Herkul a kolik výkonů jezdí 843, 810, 742, 714 apod.
A ono třeba na i Stadleru, kterej není pro strojvedoucí ale pro řidiče, je dobrý poznat, jestli mi pod mašinou teče motorovej olej nebo hydrostat.
Jinak naprostý souhlas s Pawlikem.
Miran napsal:Ano, máš svým způsobem pravdu. Ale ve výsledku je to jedno odkud ta louže oleje pod mašinou pochází. Následek je pořád stejný.....
Zbyněk Šemora napsal:Netuším, jak to funguje nyní, ale dříve platilo, že strojvedoucí musí umět s vlakem dojet do stanice, pokud nastane nějaká porucha.
V tomhle případě ano. Ale i tak by měl člověk umět závadu popsat nebo blíž specifikovat aby dílna věděla po čem jít. Když bych do Knihy oprav napsal "nejede to" nebo "něco tam teče" tak mi to akorát tak omlátěj o hlavu.Miran napsal:Ano, máš svým způsobem pravdu. Ale ve výsledku je to jedno odkud ta louže oleje pod mašinou pochází. Následek je pořád stejný.....
Když tak napiš SZ, co potřebuješ, co není regedit určitě dodělá.Stingray napsal:Miky945: Určitě! Pokud bych chtěl trať přiblížit realitě aspoň tolik kolik to jde, budu vděčný za každý kus navíc.