Skiny Liadem, wincek007 a kraky470

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna liadem
  • Datum začátku Datum začátku
RE: Liademovy Skiny

Tak ukázka mého dalšího projektu tentokrát lLibereckého vozidla 843 016-7.je na tom ještě hodně práce
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://3x.cz/di-7DS0.jpg

Koukám, že děláš na více frontách. Jen se bojím, aby nebyla kvantita na úkor kvality.

Pavlík napsal:
Koukám, že děláš na více frontách. Jen se bojím, aby nebyla kvantita na úkor kvality.
ted te nak nechapu :-D ja mam zatim rozdelany jenom to "obb a tuhle 843 jinak je vse dokoncene

Pavlík napsal:
I toto je dokončené?
tak jeste tu 163 ale chladka mam texturove hotovyho na starej model a zatim mi to tak staci takze docela v pohode :D

Naposled editoval moderátor:

Když jsme to konečně rozjezdili, tak nám je vzali, osobně jsem předával do Jihlavy 018 v Praze na Masaryčce.

No pamatuji 015 a další 3 v Děčíně mimo provoz na divných podvozcich, když místo nich jezdili 750ky.

Co se chládka týče tak jsem liademovi posílal textury na můj model 742 s tím že jak to naskinuje tak upravím model aby to bylo to pravé, ale zatím se nic neděje.

neznamsebe napsal:
Co se chládka týče tak jsem liademovi posílal textury na můj model 742 s tím že jak to naskinuje tak upravím model aby to bylo to pravé, ale zatím se nic neděje.
dyt uz sem hodil boky,cela a kabiny do chladkovych barev :D

Back
Nahoře