Skiny Liadem, wincek007 a kraky470

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna liadem
  • Datum začátku Datum začátku
Jo, to jest paradni pracicka! Paradne sekne na rychliky na patecni/nedelni posily misto becek, zejmena relace Brno-Havl. Brod - Praha

Planujes ho zverejnit?

Hezký den,
hele hošli, já vím, že mě za to celé Fórum i s OndrouJ ukamenuje, ale nechcete už raději počkat na nové modely VEB Waggonbau Görlitz a ostatní osobáky od dema a skinovat je?

prosím, prosím, že ho vydáš Liadem?!
vůz potřebujeme, protože zastaralé Bcko je do aktivit fakt ostudné... a já bych si rád, jako první hodil po uživateli nade mnou :oops:

Naposled editoval moderátor:
Skiny ČD BDs(449) 82-40 412 a ČD 043 003

6e0ca5b539604cd9754387606097163d.jpg 05c5af3b60c199461861d22274ec9bb7.jpg
Liadem pro vás připravil další dva "najbrtí" přírůstky:
- osobní vůz se služebním oddílem BDs(449) 82-40 412, DKV Praha, dom.st. Děčín;
- přípojný vůz 043 003 (Btn(753) 29-29 003), DKV Č.Třebová, dom.st. Liberec.
Ke stažení na obvyklé adrese.

Naposled editoval moderátor:
Honzo, proč dáváš ve wag souborech u osobních vozů pořád špatnej odkaz na zvuky?
Konkrétně ten řádek vypadá takto:
Sound ( "cdvagbex.sms" )
místo takto:
Sound ( "../../common.snd/Vozy/CDvuzOs4nEx.sms" )

bastard napsal:
Jak to vypadá s tím ležadlovým vozem? Díky.

Měl by vyjít společně s mojim skinem Béčka ;) ale kdy se vozy dostanou na stránky nevím ani já sám. Bude to nejspíš takové překvapení.

Přiznám se, že jsem po Liademovi tentokrát vozidla pro nedostatek času nekontroloval, ani jsem o to nebyl požádán ...

OPRAVA ČD BDs(449) 82-40 412 a ČD 043 003

Aby měl Čouda dnes klidné spaní ;-), je u BDs opraveno směrování zvuků, a aby klidně spal Lukáš, jsou u 043 003 opravena světla, a to od základu: nejen, že neměla zcela korektní polohu (světla na skinu mají trošku jinou polohu než na originálním Vrbamově skinu), ale hlavně korektně nefungovala (např. při objezdu soupravy).
Aktualizované balíčky chování jsou od teď ke stažení.

To je bohužel chyba modelu. S tím se nedá nic dělat. A jak seš na tom ty s bardotkou?

Back
Nahoře