Skiny Liadem, wincek007 a kraky470

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna liadem
  • Datum začátku Datum začátku
Tak od půlnoci můžete stahoval u Malárda 371.005 a zelenou 163.063 kterou si pro vás připravil Malárd :) Snad se bude líbit a na silvestra pripravujeme další překvapení :)

Tak od půlnoci můžete stahoval u Malárda 371.005 a zelenou 163.063 kterou si pro vás připravil Malárd :) Snad se bude líbit a na silvestra pripravujeme další překvapení :)
Děkuji za Bastarda. Sám sem ho zkoušel z fotek od bratránka a nestál za nic. :D Už se těším na novoroční překvápko. ;)

Já se těšíl na novoroční překvápko a nikde nic. :( Jinak všem přeji mnoho zdraví a štěstí v roce 2015.:)

Tak po delší dobš zase něco ze zahrádky. Timto bych vám chtěl představit nově vznikající modely Ampz, Bmz, Wrmz patřící ČD. Model nám modeluje Vojtikj a na texturách pracuji já, Mallard, Whupi a Daniel Marek (každý dělame něco). Momentálně se ladí textury interiéru a podvozku. Zatim je tedy víceméně hotovo exterier skříně Ampz a Bmz a interiér u Ampz. Modely bychom chtěli dát do Rw, Trainz a nejspíše to půjde i do OR. Nyní z osobních důvodů Vojtika byl model poslal Escemu na dodělaní a úpravy modelů pro různé řady těchto vozů. A nyní vám ukazuji skromným screenem tyto dva modely, o jejichž postupu vás zde budu informovat.
emzeta_020.jpg

Pekné. Pozor ale na mapovanie. To je rozhodujúce v tom ako úspešný tento model vlastne bude. A trošku smoothu na oblé hrany by nezaškodilo :)

Zdravím,chtěl jsem se zeptat,viděl jsem obrázek na Facebooku skin ČD 362 122 po dílnách,je tato loko ještě aktuální?

Díky všem.S tím stanovištěm je to bohužel složitější, jedna neveřejná verze je, ale bohužel se ven asi nedostane..Jinak vás potěším aspoň jednou pozitivní zprávou, a to takovou, že Heme poskytne další fotky na nějaké leštěnky, za což mu děkuji! :)

Back
Nahoře