Skiny Liadem, wincek007 a kraky470

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna liadem
  • Datum začátku Datum začátku
Skvělá práce. :) S tím stanovištěm mě to ani nepřekvapuje, poslední dobou se nedostane "ven" skoro nic. Ale naštěstí je původní stanoviště 754, alespoň z mého pohledu, velmi povedené.

Akurát tie červené partie na podvozkoch majú byť trochu menšie....Kryty ložisk sa ti nezmestili na váhadlo....

Díky všem! Dneska bude zaslána testerům na vyzkoušení,kde se zjistí její kosmetické vady,a podle reakcí se dá co nejdříve ke stažení. Od Hemeho mám fotky na další stroj, na který se můžete těšit :) Prozradím jen to, že se jedná o Brněnského brejlovce,který má svůj unikátní lak :)

Tak jako další skin z mé dílny, vám představuji rozpracovanou, krásnou nulku. Jedná se o 750.308-9. Lokomotiva se momentálně nacházi v Turnově, kde se o ní chlapi starají a dávají jí dokupy. Je sice na ní ještě práce, jako na kostele, ale myslim si, že to má cenu dělat :) Původní skin ani nevim, kdo tvořil, ale pár věcí jsem si "půjčil" :) Snad se bude líbit. Jinak brejlovec 754.016 je dokončen, čeká se na zveřejnění :)
750.jpg

No tak to je teda věc!! To asi s tou aktivitou ve které tato "nulka" hraje hlavní roli ještě chviličku počkám ...
Neplánuješ třeba (jedinou Najbrtí) 042 ... ?

Dodnes mě štve, že když mi tu jezdila třeba ještě původní 076 a nulky, tak to nebylo čím nafotit. :(

No já čekám vždy a poctivě, jen se člověk většinou nedočká ... o_O

Asi to zrovna nebude na takový dotaz nejvhodnější vlákno, ale jak by David Hájek viděl možnost nafotit v Bohumíně cab nějaké 754 pro případnou tvorbu (to už by správné vlákno být mohlo ...)? :rolleyes:

Neviem či ste zaregistrovali, keď už sa o ňom bavíme, že ČD kuríri čo sa dáva do EC vlakov bol o ňom a jeho pultoch aj článok. :)

Původní skin jsem dělal já a zdá se my že sis těch věcí půjčil víc než "pár". Můj skin je ke stažení u Jacka http://msts.jacek-modely.cz/.SFCAN010.jpg
Navíc ten freightanim co používáš se nehodí na 750-ky a nerekonstruované 754. Tenhle by byl vhodnější.SFCAN011.jpg

... jak by David Hájek viděl možnost nafotit v Bohumíně cab nějaké 754 pro případnou tvorbu (to už by správné vlákno být mohlo ...)? :rolleyes:

Zdravím,
tak u Hájků je to víceméně jen o žádosti podané panu přednostovi patřičné PJ s tím, že šance nafotit nějaký ten pult kousku ř.754 by poté byly velmi vysoké. Má to jen jeden háček - kdopak potom takový cab spíchne ? Nechci ze sebe dělat nějakou "šoto-hvězdu" schopnou se v různých DKV či SOKV na nafocení čehokoli poptat, ale prosím o pochopení skutečnosti, že když už se tomu obětuje čas a někdy i doslova život (v minulosti hodně riskantní focení v blízkostí profilů první, třetí, druhé či čtvrté bohumínské staniční koleje :eek: ;) ), bylo by pak fajn kdyby posléze něco z fotodokumentace vzniklo.
I proto mi už to focení pro MSTS tak "nejde" jako kdysi dávno.

David

Scotty - Kde se dá sehnat tenhle freightanim? Doposud jsem věděl jen o tom 754řkovém. Díky

Jestli se hledá adept na zhotovení cabu pro754ky, tak já jsem ochotný se do toho pustit. Potřebuju jen fotky všech animovaných ovladačů ve všech polohách.

Moment a o jaký 754 jde? Starý nebo reko s MSV? MSVéčkovou kabinu mám nafocenou. Kdysi si někdo fotky bral, ale "nepodařilo se". A jelikož tam není moc místa, tak fotky asi úplně suprový nejsou.
0CjpA1n.jpg

Back
Nahoře