Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Jo, jsou super! Heme mi přidal ještě jeho, kde má nafocenou i střechu, tak se to skinuje jedna radost. Snad bude více takových spoluprací, co se týče fotek na skiny!
Tak už se pomalu začínáme blížit ke konci.. Zbývají doladit podvozky, nádrž potřebuje opravu modelu a jeho úpravu, dále úpravu rámu a snad se poštěstí i na vygenerování stínů. Samozřejmě pak celkové slazení a poladění po opravě modelu u jeho autora a mohlo by být hotovo
Je to foceny nedavono Heme se o tento stroj společně s 028 staral , a tak stroj vypadá tak,jak vypadá.Podvozky nové natřené,mašina umytá, ještě se čeká az zmizí sníh a půjde umýt i střecha Samozřejmě fotky na Najbrt by se hodili, ale ani jeden z nás nemáme možnost je nafotit..
E499_002 - Ano, to máš naprostou pravdu. Celé je to způsobené tím, že při brždění odlétává litinový prach a ten se usazuje. Na vodorovné plochy obzvlášť. Toto by vůbec nemuselo být, kdyby se používala EDB................... A tady ještě foto 028, kterou liadem bude skinovat také.
V HK máme a na čem jezdím je 714.201,714.205 s klimoškou (Taková inovace,stejná klimoška jako na 854 či 814+914 ) a 714.219.Občas se nám tam objeví i 714.222 z Pardubek.
Tu jsou obě jak vypadají,tedy 201 a 219
(205 je stejně barevná jako 219.Jen stou krabicí černou na střeše a uvnitř s boxem o rozměrech 50x50x12 cm).
Takto vypadá 205
A takto 219
A aby se neřeklo tak 201
Pěkný brejle jen je škoda, že je skin dán do složky cd_754 nebo spíše, že soubory skinu nejsou pojmenovány např. doplněním roku, takto přepisují původní 754.007 co je si myslím na škodu. Šlo by s tím ještě něco udělat? Třeba šoupnout do složky cd_754007 a dát na web znova?
Poison: Samozřejmě by s tím šlo něco udělat, ale já ani plno mých kamarádu má jen tuhle 007, tudíž jsem to nechal tak, jak mám všechny ostatní skiny... Měnit to já osobně nebudu, kdo chce ať si to změní sám, když je plno takových uživatelů, co si i přeskinovávají čísla
Škoda, to, že ty ani spousta tvých kamarádů nemá původní 007 neznamená, že neexistuje, stačilo to udělat tak jak jsem psal a nedošlo by ke kolizi, když už se nechce tápat po tom, zda není nějaký skin pod stejným číslem. Bordel v Trainsetu ovšem dělat nebudu, nejsem jako ti co si přeskinovávají jen čísla.