Aktivity Martin111

Martin111

Začátečník
Dnes jsem vydal první aktivitu os 2535 na lince S9. Je to má prvotina a tak jsem zvolil jen krátký osobák. A děkuji poison za rady a zveřejnění . Rád si vyslechnu vaše připomínky , aby další aktivity byli ještě lepší . :D

Xcommira napsal:
Můžete mi poradit kde je k sosnutí pokud teda je veřejný model Plassertss do aktivity 2535 ? Děkuji

Tento model by měl být součástí TBP , zdali se nepletu . Ale nevím na 100% .

Martinův poslední počin byl právě publikován na mém webu ;-)

Naposled editoval moderátor:
Právě jsem dojel OS 2535, pěkný počátek :) hlavně se mi líbilo načasování trafficu, jak na Hlavním, tak před koncem aktivity, jen tak dál, určitě ozkouším i další aktivity ;)

trucker1245 napsal:
Právě jsem dojel OS 2535, pěkný počátek :) hlavně se mi líbilo načasování trafficu, jak na Hlavním, tak před koncem aktivity, jen tak dál, určitě ozkouším i další aktivity ;)
Děkuji , stále se jen učím

Marťas super aktivita R 782 a ten osobák 2535 jak jsem upravil s 810 a peršanama taky dobrá však víš :D už se těšim na test nové aktivity! :D

No bóže, tak má trochu zpoždění. Už jsi někdy viděl Regiojet že by přijel na nástupiště načas?? Já teda ne. Vždy tak o 5 minut se sekne.

Lidi, klid!!!!
Vy máte opravdu představu hyperrealistickou.
Asi jezdíte jen spoji, které opravdu jezdí jen včas.
Neblázněte.
Je to jen hra. Opravdu v každé aktivitě sledujete, jestli potkáváte ten konkrétní vlak na konkrétním místě?
To snad ne.
Zapomínáte na podsttatu celé této věci.
Jezdím vlakem denně a nikdy se mi nestane, že bych vlaky potkával na naprosto stejných místech.

Back
Nahoře