Aktivity Martin111

Možná to bude tím, že každý jedete na jiném stroji.
Je to stejné jako s reálným provozem.
Každý den daný vlak ať ráno do práce nebo odpoledne zpět potkávám na naprosto jiných místech.
Zřejmě kvůli trafficu a FPS pak v Praze klesá.
Nedejbože, když mě zasáhnou sms objekty.:D

Jo sms objekty to znám 8x to překecám po deváté už ne :D
Naštěstí když jedu ráno 451 tak strojvedoucí nenařiká na sms objekty a SAVE/LOAD :D

Pepa z Nuslí napsal:
No bóže, tak má trochu zpoždění. Už jsi někdy viděl Regiojet že by přijel na nástupiště načas?? Já teda ne. Vždy tak o 5 minut se sekne.

Jo viděl jsem,ale pak zase druhej den měl 120minut :D

Ahoj
Byl by někdo ochoten otestovat aktivity , moji testeři mají problém s technikou :cry: , a tak by se mi někdo hodil

Naposled editoval moderátor:
Dvě čerstvé žabotlamovky na pražských S linkách jsou právě ke stažení u mě na WEBU

Naposled editoval moderátor:
Mám menší problém na lince S1, když mi vlaková četa řekne ze mám odjezd tak stisknu TAB a stejně mě to nepustí, nakonec se mi aktivita ukončí s hláškou projeli jste návěst stůj

dukostav napsal:
Mám menší problém na lince S1, když mi vlaková četa řekne ze mám odjezd tak stisknu TAB a stejně mě to nepustí, nakonec se mi aktivita ukončí s hláškou projeli jste návěst stůj
Zdravím
Asi to bude tím, že jsi neprojel Otočný bod , nebo máš jinný bin než 1.8.05

Já projel aktivitu celkem bez problémů :D po Masaryčce to teda vyhodilo několik chyb, že nešlo přidat vozidlo do světa a pak projel Elefakt pouze s první částí :D to by ale určitě spravilo SAVE&LOAD ;)
Jinak celkem zajímavý nápad :D co pro Nás chystáš dále?

Teď tvořím Ex129 Hradčany až do Košic . Aktivita bude dělena na 2 části . A dám tam událost z Brandýse nad Orlicí a Dál mám v plánu IC 1012 ve kterém jsem včera jel na živo a užil jsem si asi padesát min. v Brandýs nad Orlicí.

To nezní vůbec špatně, pokud mi nebude chybět 150 vozidel, tak si určitě rád zahraju :) napsal bych že bych klidně i testoval, ale asi nebude tolik času, kolik bych si představoval :(

Tak to si člověk vybírá, co by tak asi udělal za aktivitu a sotva si vybere, už někdo tvoří. Holt ani tady se nevyplácí spát a dělat mrtvého brouka.
Bude to opravdu až do Košic???:)

Midrafon napsal:
Tak to si člověk vybírá, co by tak asi udělal za aktivitu a sotva si vybere, už někdo tvoří. Holt ani tady se nevyplácí spát a dělat mrtvého brouka.
Bude to opravdu až do Košic???:)
Mám to v plánu . Ale teď to moc rychle nepude , neboť začínají mi prázdniny. :D

Martine,
mně taky začíná zasloužená dovolenápo celém školním roce, ale nebudu se rozhodně nudit a budu makat ještě v další práci a v mezičase budeme tvořit Mn.
Tedy pokud nějaký vlastně bude.
A pak samozřejmě přemýšlím,jaké aktivity se zhostit potom.
A Bastard mě včera navedl na Košičana, ale nechce se mi moc dublovat stejnou trasu jen v jiné časové poloze.
Takže přeji hezké prázdniny a spousta tvůrčí inspirace.

Back
Nahoře