Aktivity Martin111

Je to správně , ale asi jsem trochu špatně napsal tu zprávu . Druhá část se teprve tvoří . Já jsem teď na horách a není moc čas tuto věc dokončit .
Určitě dokončím co nejrychleji , jakmile se vrátím.

Martine: Jsem už podruhé v Kolíně a zatím je to paráda, jenom se mi někam zatoulalo pendolino co mě dojelo v Poříčanech, jelikož v Pečkách už mě předjížděl Messerschmidt. To je ale jen malá vada na kráse tvého velkodíla. Už se nemůžu dočkat druhého dílu. Díky za super svezení.

prolam napsal:
jenom se mi někam zatoulalo pendolino co mě dojelo v Poříčanech, jelikož v Pečkách už mě předjížděl Messerschmidt.
To pendolino , tě mělo předjet v Českém Brodě. Asi se někde stala chybka . :D
Jestli jsi v Českém Brodě stál na vedlejší koleji , tak servis zmizel dříve než měl . Příště se polepším .

Jinak Děkuji Ti za pozitivní a negativní postřehy pro další tvorbu .
Martin 111

Naposled editoval moderátor:
Při křižování v Záboří proti mě projel RegioJet a po chvilce vedle me dojel leoexpress, čekali jsme tam jak dementi do 21:10, potom jsem to vzdal, ale v dáli byl jakou dobu vidět nějaký stojící vlak.

dukostav napsal:
Při křižování v Záboří proti mě projel RegioJet a po chvilce vedle me dojel leoexpress, čekali jsme tam jak dementi do 21:10, potom jsem to vzdal, ale v dáli byl jakou dobu vidět nějaký stojící vlak.

Stál jsi celou dobu u nástupiště ?? Já jsem tento úsek projel několikrát a bez problémů a to i testeři . Navrhuji načíst někde před zábořím . Ten leoexpress , tě tam má předjet . A po dobu pobytu mají projet myslim Regiojet , ČD a Leoexpress od Ostravy .

Zdravím stiahol som si na interente aktivitu os2535 s9 tu na tejto stránke od Autora Martin111
http://tkanlokopage.webnode.cz/trat-321/aktivity-martin111/a2012/os-2535-linky-s9
Môj problém s danou aktivitou je že pod WINDOWS 7 v danej aktivite ked vyrazím so suúpravou na Hlavné Nádražie tak nestretávam rýchlik ktorý ide z Praha Hlavného nádražia na Praha Vysočany a motorák ktorý išiel predomnou z Vysočan na Hlavné nádražie ten stojí pred tunelom na Hlavné Nádražie hru ukončm vlastne pred tým motorákom dostanem červenú teda dalej v jazde nemôžem isť atam ostanem stáť ako aj ten motrák trainset mám v poriadku a trať je nainštalovaná tak ako má byť naištalovaná skúšal som to aj pod werzoui trate 22 aaj 23 astále je to to isté pod Win7 mito robí uvedený problém
pod WIN xp mito problém nerobí len pod WIN7 64BIT SERVIS PACK1
Poprosil bysom o odpoved

Back
Nahoře