Vokýnko žádostí

Chystám várku uhláků na Kebarkův model: 2adf527795a52fc0083ba911cf3c4ded.jpg
Poptávám fotodokumentaci pro další varianty a to OKD Doprava a šedozelené SD. Alespoň jeden bok a jedno z čel a pokud možno ve vyšším rozlišení.

Naposled editoval moderátor:
Krásný večer,
nemá prosím vás náhodou někdo natočenou trať čd 225 (z lokomotivy, nebo posledního vozu), byť třeba jen krátký úsek ? Děkuji moc za odpověď.
Kdyžtak SZ ;-)

Hezký den, pánové prosím vás nemáte někdo upravený eng. soubor pro ČSD 475.101? Ta pára vůbec netáhne, dá se to chcat ředičem naplno a pískovat, ale je to hovadina. Dělám si oddychovku Sp 1928/9 Pálavský okruh a z Břeclavi jedu sotva 20. Jinak, napojení zadníhí části vlaku mám, ale chtěl bych se pozeptat, mohl bych na postrk zařadit ČSD T478.1001? Byla tato mašinka v roce 2011 v depu Brno? na modelu ČD od Jardy je napsáno DKV Brno, tak jen ať nedělám balast.:D Šelchtična 475.101 má tyk DKV Brno. Jinak v řazení postrk není, ale bylo mi řečeno, že pára samotná na koridoru jet nesmí, jak to tedy je, jede vlak s a nebo bez postrku?
http://www.zelpage.cz/razeni/11/vlaky/cd-1928
Dan

Berta 001 je v Brne uz dost dlouho, ta tam byt kldine muze, ale na postrku do Brna nejezdi, teda nikdy jsem ji tam nevidel.

http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=CZ#/watch?v=sdjdnNza4Qs
Tady je moje video okruhu pri jizde do Brna, kterej rok to je uz nevim, bud 2010, nebo 2011.

Dan J. napsal:
Jinak v řazení postrk není, ale bylo mi řečeno, že pára samotná na koridoru jet nesmí, jak to tedy je, jede vlak s a nebo bez postrku?
Dan
Nevím, jestli je to pravda. 17.11.2011 totiž na výročí trati Břeclav - Lednice jela 475.101 s 9 rybáky bez postrku.

A Matěj 433.002 v roce 2011 do Zborovic rovněž bez postrku. Takže pravda to určitě není.

Dan J. napsal:
Hezký den, pánové prosím vás nemáte někdo upravený eng. soubor pro ČSD 475.101?

Mam jej upraveny jiz delsi dobu, protože na automatic fireman se s tim moc v kopečcich jezdit nedalo. Myslím že kotel mám naladěný celkem dobře akorat jsem se dedokopal k doladění spřáhel. O vikendu na to jeden večer sednu a snad to dokopu do rozumneho stavu. Pak tedy pokud nebude autor (myslim HUMUS) proti, tak kdystak do pondělku zašlu na odskoušení. :cool:

Dan J. napsal:
Šelchtična 475.101 má tyk DKV Brno. Jinak v řazení postrk není, ale bylo mi řečeno, že pára samotná na koridoru jet nesmí, jak to tedy je, jede vlak s a nebo bez postrku?
Dan

Na den železnice se po koritě Brno - Břeclav proháněl Hrboun 310.023 i tandem 475 (475.196+475.179) takže asi mužou v poho drandit. Jde asi o to aby nic nezbrzdily a proto někde kde je třeba jet svižně tak vypomuže nějaky postrk.

Předloňský Pálavsky okruh jela 101 taky sama a ze ta souprava mela celkem slušnou soupravu. viz zde od času 3:15 odjezd z Břeclavy domu do Brna.

Zdravím,
našel by se fotograf ochotný poskytnout fotografie strojů řady 452 (ideál 452 013) v šedomodrém nátěru pro manuál určený k popisu řízení uvedeného vozu ?

Předem děkuji za reakce odeslané na e-mail davca@iol.cz .

David

Zdravím.
Tak se dneska fakt "daří". Po zjištění, že po aktualizaci BP zmiznul v AE bod zbrojení uhlím, jsem zjistil daleko horší věc, po zvýměnĚ PC už je to dost dlouho, jsem teď myslel, že mne jeb... Nikde nemám jízdní řád z roku 1979-80, který mi kdysi někdo polal oskenovaný, chtěl bych tím moc poprosit, pokud ho někdo má, aby se mi ozval na SZ. Fakt jsem už prohlídnul všechny zálohy a nikde nic.
Dan

Dobrý deň,
chcel by som sa spýtať, je tu niekto výpravca ? ak áno, prosím SZ, jedná sa o číselné kódy meškania vlakov v PISe... Ďakujem vopred.

S pozdravom Lukáš.

141.004 - DKV Praha, momentálně jezdí v PJ Děčín
141.054 - DKV Olomouc. Jenže ta je nepojízdná.

Bylo by to fajn, kdyby se je někomu podařilo nafotit. Nedělám si iluze, jak dlouho tyto lokomotivy ještě v provozu, či dokonce fyzicky vydrží...

141004 dela zalohu persingum v Decine, 141054 vykradena o medenou kabelaz (konec), jeji podvozky dostane a nasledne se zprovozni 141012(tez Decin). Skoda te 054...to ma i nedavno po dilnach

E499_2002 napsal:
141.004 - DKV Praha, momentálně jezdí v PJ Děčín
141.054 - DKV Olomouc. Jenže ta je nepojízdná.

Bylo by to fajn, kdyby se je někomu podařilo nafotit. Nedělám si iluze, jak dlouho tyto lokomotivy ještě v provozu, či dokonce fyzicky vydrží...

Něco málo bych měl. Vypadají nějak takto.:
a450575426221477cfc0fb74bc72ec90.jpg

Zdravím,
chtěl jsem se zeptat, kde je možné stáhnout si iatlské (FS) vozy na auta? Vyskytují se skoro v každé aktivitě a nemůžu je nikde najít. Zbytečně pak musím trávit čas nahrazováním těchto vozidel. Děkuju.

Jde mi jen o to, jestli by se dal přeskinovat nový model Pikkovy 141.012. Ať máme mašiny do páru. Silně se obávám, že i ty poslední Bobiny, které ještě máme, brzo dojezdí...

Fauny napsal:
Zdravím,
chtěl jsem se zeptat, kde je možné stáhnout si iatlské (FS) vozy na auta? Vyskytují se skoro v každé aktivitě a nemůžu je nikde najít. Zbytečně pak musím trávit čas nahrazováním těchto vozidel. Děkuju.
Tu:
http://www.trainsimhobby.net/infusions/pro_download_panel/download.php?catid=66

Back
Nahoře