Vokýnko žádostí

Po dovolené v Ostružné letošní rok co jsem byl, tam jezdí Cargo Brejlovci naprosto běžně. Myslím tedy trať 292, ale v autorovo 310tce.
Tak jsem to myslel. Bohužel jsem tam neviděl za celý týden ani jednu Bardotku či Tranzistora. Někde jsem viděl i model pro MSTS, ale myslím, že je zatím někde v šuplíku.

Dobrý deň,
ja by som sa chcel spýtať, že či nemá niekto k dispozícií už nové NCP pre Slovensko. Bol by som za ne veľmi vďačný. Vopred ďakujem.

S pozdravom Lukáš.

Zdravím,
nenašel by se někdo,kdo zvládá programování mikrokontrolérů ? Coby začátečník jsem do toho trošku zabředl a nedaří se mi vyřešit jistou "maličkost" s VZ-tkou.:rolleyes: Výzkum a vývoj provádím s mikrokontroléry PICAXE.:oops:

Předem děkuji za případné nabídky pomoci.

David

Naposled editoval moderátor:
Zdravím chcem sa spýtať, kde prosím vás nájdem obehy súprav pre GVD 2012/13? Veľka Vďaka ak o niečom viete.

Dobrý den,
nabízím fotky žst. Šumperk.
Případni zajemci ať mě kontaktují prosím přes SZ.
Lukáš

Dobré ráno,jelikož se mi povedlo při pročišťování trainsetu o vymazání engů od šlechtičen a u Taxe momentálně nejdou stáhnout, mám velikou prosbičku, šlo by mi poslat engi od parních lokomotiv 475 101,111,196,1142. Děkuji mockrát.

Byl kdysi ke stažení, dokonce figuroval v Danově aktivitě s Modrým šípem. Já sám jej mám (560 029 / 560 030) a případně mohu poslat. Bohužel u něj není readme a tak ani nevím, kdo je autorem a pokud jej chceš do aktivity, tak si jej uživatel nestáhne, pokud se autor nepřihlásí nebo jej znovu nezveřejní...

Nemá někdo prosím nafoceny polohy elektrického brzdiče přídavné brzdy které má lok 731? potřeboval bych je k dokončení kabu 751.141

Jééé já přehlíd to "přídavné brzdy" :D To je tak, když někdo neumí číst :D No nic, beru zpět :D Tak pak jedině že by se nám do depa dostala 743...

Back
Nahoře