Vokýnko žádostí

Gajdma napsal:
Přesně tak, netvrdím, že by tam něco z toho nemohlo jet, ale Ačko jsem na EC Praha - Ostrava - Žilina neviděl řadu let.

Narazil jsem na netu na tohle video ze Žiliny, které je z března letošního roku a tam je krásně vidět, co se na vlacích přes hranice vozí, hned na začátku Odra a A, Detvan zelené Bmee, Landek zelené Bmee dvakráte atd. Jde mi jen o to, že když není Bdmpee jako model, stačí tam dát cokoliv jiného, je to hra. Při prohlédnutí archivu na chocen.tv se dají najít také pěkná zvěrstva v řazení. ;)

Ahoj! Rád bych se zeptal, zda se dá někde sehnat NJŘ GVD 1998/99. Díky.
Tak této prozbě se též rád přidám:), už jsem to sháněl několikrát také, bez úspěchu. Ale bojím se že je to těžko dohledatelné. A když, tak nevím zda to někdo poskytne .......

Tak tu trochu musím zastoupit Čoudu a zanaříkat si co potřebujeme. :-) :-)
Páni skinaři, krabiček lokomotiv 163. 362, 363... a vozů báček BDs, Bdt..., máme pokokot, ale opravdu se nedají tvořit aktivity pro rok 2014 a dále, příklad zde: http://www.zelpage.cz/razeni/14/vlaky/cd-540
Nechtěli by jste někdo naskinovat vozy jako např. v řazení v linku výše: ČD Bdmpee (zmíněný o stránku dříve, jsou u Pikka pro jen OR, bohužel a ty jsou snad po celé ČR ve všech vlacích :-( ), ČD Bmz 235 máme jen OBB, Bmz 232, ten nemáme vůbec, ČD Apee 139, ten nemáme taky. V motorových vozech je taky mezera jako prase. Tento německý výtvor jezdí taky velmi hojně: http://www.zelpage.cz/razeni/14/vlaky/cd-3775 a starý model je fakt děs. :-) Mít alespoň tento nový zaáklad, hned by se tvořilo lépe.
Dan

Já bych se přimlouval za nás co děláme aktivity z minulosti, včera jsem jen tak náhodou byl v Klánovicích na zastávce, kolem mně projel rychlík R983 SVRATKA se zeleným ČD Aee145. Tento vůz potřebuju už z toho důvodu, že dělám aktivitu R 671 VYSOČINA a ten původní vůz je fakt děsnej.
Jako tušim, že i tento vůz bude přelakován do Najbrtu.

Dobrý večer,
byl by prosím někdo tak laskav a zaslal mi Global BP pro trať Čáslav-Třemošnice? Nebo jiný funkční BP?

Děkuji pěkně.

Tak tu trochu musím zastoupit Čoudu a zanaříkat si co potřebujeme. :) :)
Páni skinaři, krabiček lokomotiv 163. 362, 363... a vozů báček BDs, Bdt..., máme pokokot, ale opravdu se nedají tvořit aktivity pro rok 2014 a dále, příklad zde: http://www.zelpage.cz/razeni/14/vlaky/cd-540
Nechtěli by jste někdo naskinovat vozy jako např. v řazení v linku výše: ČD Bdmpee (zmíněný o stránku dříve, jsou u Pikka pro jen OR, bohužel a ty jsou snad po celé ČR ve všech vlacích :( ), ČD Bmz 235 máme jen OBB, Bmz 232, ten nemáme vůbec, ČD Apee 139, ten nemáme taky. V motorových vozech je taky mezera jako prase. Tento německý výtvor jezdí taky velmi hojně: http://www.zelpage.cz/razeni/14/vlaky/cd-3775 a starý model je fakt děs. :) Mít alespoň tento nový zaáklad, hned by se tvořilo lépe.
Dan

A z čeho by se dalo udělat Bdmpee ?
Některýho toho vozu se po novým roce rád ujmu ... zajímalo by mě ale z čeho udělat Bdmpee ...

Jo a to vše jen proto, aby nasral ty blbce co si posílají neveřejný modely a skiny a ještě machrujou. Maximálně můžeme Pikka slušně, v kleče poprosit, zda by se neslitoval a vůz pro MSTS uvolnil, víc nic, jen snít, čekat, nebo konat, to poslední já v plánu nemám a mladých, chytrých je v komunitě jak sraček.
PS: A vůbec se mu nedivím.

Já bych hňupa Pastrňáka vůbec neřešil. Evidentně nemocný jedinec, který uměl akorát vyhrožovat. A teď mě autoři asi nepochválí, ale proč to posílají někomu, kdo to pak rozešle dalším. Když já jsem něco posílal ze své zahrádky tak určitě lidem, o kterých jsem věděl, že to nikomu nepošlou.

zbynďo:
Neřeš to, Pastrňák byl jen konkrétní kus, chyba a problém byl jiný a autor si jej uvědomil, holt doba dávná, kdy se dalo někomu věřit je pryč. Dnes jak říkám můžeme od klasických autorů pouze čekat na něco po čem naše srdce prahne a případně autora SLUŠNĚ poprosit, víc nic.

By mě zajímalo co máte na mysli za vozy :D

u tohoto nevím kdo je autor a nechci to šířit dále.Né že bych nechtěl,ale bez svolení toho autora modelu ne.

Ahoj, ano přesně tydle vozy jsem měl na mysli, kdyby ježíšek, tak to by byla pecka. Já taky prozradín jeden kousek, dělám Vltavu GVD 2014 a o zápůetky nouze nebude, už z Petrovic u Karviné se začíná s hodinovou sekyrou. :-) Jenže právě při tvorbě této aktivity jsem zjistil, že tyto vozy jsou řazeny ve všech vlacích co mám potkat a motor vlastně taky Os Třebová - Lnaškroun a Třebová - Zábřeh. Ani nechtějte vědět, jaký výtvor jsem tam musel dát od německých kolegů, ten je snad ze začátků dob MSTS. :-)

Ahoj, ano přesně tydle vozy jsem měl na mysli, kdyby ježíšek, tak to by byla pecka. Já taky prozradín jeden kousek, dělám Vltavu GVD 2014 a o zápůetky nouze nebude, už z Petrovic u Karviné se začíná s hodinovou sekyrou. :) Jenže právě při tvorbě této aktivity jsem zjistil, že tyto vozy jsou řazeny ve všech vlacích co mám potkat a motor vlastně taky Os Třebová - Lnaškroun a Třebová - Zábřeh. Ani nechtějte vědět, jaký výtvor jsem tam musel dát od německých kolegů, ten je snad ze začátků dob MSTS. :)
A co tam použít od Andřeje, jeden z motorů v modrém provedení.

Os Třebová - Lnaškroun a Třebová - Zábřeh. Ani nechtějte vědět, jaký výtvor jsem tam musel dát od německých kolegů, ten je snad ze začátků dob MSTS. :)
A proč si s tím lámeš hlavu, prostě motor není tak tam seknu regiosráč, podle mně je to úplně fuk, já tam taky regínu prdnul teď u Velehradu a no stres.

Back
Nahoře