Vokýnko žádostí

A proč si s tím lámeš hlavu, prostě motor není tak tam seknu regiosráč, podle mně je to úplně fuk, já tam taky regínu prdnul teď u Velehradu a no stres.
No jo, to je varianta u motoru, ale na všech spojích mezi Prahou a Ostravou už jezdí Bdmppee a ty nenahradím ničím, zatím tam valím Bpee od Ronoatha a pokud by někdy vyšly, tak je nahradím.

Poisonové slova bych nechal vytesat do šutru. Dane ke vší úctě, já bych si strašně rád projel tvoje aktivity ale vždycky když je nainstaluji, tak se zhrozím, kolik vozidel mi chybí. A to mám narvanej trainset. Vono by fakt stačilo trošku imrovizace a mrdnout tam třeba tu reginu. Místo Bdmpee tam narvu Bmz, atd. Pak to je samé vozidlo z různých serverů o kterých jsem nikdy neslyšel, a fakt to stahovat nebudu kvůli jedné aktivitě. Už tak mám trainset na 20 GB.

Ale vždyť jednou stáhneš a máš je v trainsetu. Já zase odmítám být omezen trainsetem BP. :-) Ale to je věc názoru a samozřejmě tvůj respektuji, není přece potíž vozidla vyměnit. :-) Jinak co nedoporučuji měnit je souprava hráče, poněvač ne všechna vozidla se chovají stejně.

Ahoj, ano přesně tydle vozy jsem měl na mysli, kdyby ježíšek, tak to by byla pecka. Já taky prozradín jeden kousek, dělám Vltavu GVD 2014 a o zápůetky nouze nebude, už z Petrovic u Karviné se začíná s hodinovou sekyrou. :) Jenže právě při tvorbě této aktivity jsem zjistil, že tyto vozy jsou řazeny ve všech vlacích co mám potkat a motor vlastně taky Os Třebová - Lnaškroun a Třebová - Zábřeh. Ani nechtějte vědět, jaký výtvor jsem tam musel dát od německých kolegů, ten je snad ze začátků dob MSTS. :)

Dane takej dotaz,když děláš Vltavu minulej GVD,kde chceš sehnat RŽD WLABmz,které se tam od poloviny 2014 objevují?,Jinak bych tam narval Wlabmee v barvách RŽD,tedy šedo rudé.

Poisonové slova bych nechal vytesat do šutru.
Ono to není o omezování se na trainset BP, ale proč tam za každou cenu cpát nějaký prastarý německý model z počátků MSTS. Než nějakou omalovánku s defaultními zvuky z GP38, apod., to je lepší cokoliv jiného.

Ahoj chlapi.
Jak tvořím aktivity pro nový GVD, tak zjišťuji čím dál větší "díry" ve vozovém parku. Velké díky KimiRovi za vozy ČD Apee 139 a BDmpee 233. (Kur.. Čoudo, jestli se sem někdy ještě koukneš, nechceš udělat interiér? Pozval bych tě pak na pivo... :-)). Jenže, zatím co se nám rodí mraky ČD X6X, Běček a tak podobně..., je celkem škoda, že není:
1. LEO Express - už i Německo má v MSTS svou jednotku a my musíme stále dávat na tento spoj jednotku H-Start.
2. ČD 841 nenáme vůbec - místo něho cpem vůz PKP a tak podobně.
3. ČD 943 Najbrt, 954 + 054 + 854 Najbrt, ČD 842 Najbrt.
4. ČD Bmz 232 (najbrt): http://www.zelpage.cz/razeni/15/vlaky/cd-151 (třetí vůz od konce taky chybí)
5. ČD 460 Najbrt - už se tady objevil několikrát screen a vůbec netuším, jak projekt dopadl.
Je škoda, že máme čím dál hezčí tratě přes celou ČR a SR, kde má člověk chuť vořit nové aktivity, ale vozový park nám začíná stárnout a vracet MSTS do historie a tak není co nasazovat na spoje, aby byly aktivity reálné.

Když někdo dodá fotky na Bmz 232,235 či 229 tak ho klidně udělám.Ale když už fotky,tak obouch boků.Děkuji

Ono ted si tak uvědomuji co vlastně je vše potřeba.tak WLABmz826,Bcmz834,ABpee347,Bpee237,již zminovaná sada Bmz229,232,235,sk Bcmh,jednotka 480LE,jednotka RS1 840/841 Stadler,,které se oběvují na na našich kolejích.

Ono ted si tak uvědomuji co vlastně je vše potřeba.tak WLABmz826,Bcmz834,ABpee347,Bpee237,již zminovaná sada Bmz229,232,235,sk Bcmh,jednotka 480LE,jednotka RS1 840/841 Stadler,,které se oběvují na na našich kolejích.
Zdravím KimiR, je ještě zájem o fotky Bmz nebo už ne?

Dan J.: Co se týče 842 v Najbrtu, tak ta se tvoří. 854 mám nafocenou, a možná by být mohla. Pokud bude čas... Bdtn mám nějaké taky ale kvalita nic moc.. :/

Ahoj! Začínám dělat na nové aktivitě a potřeboval bych odbornou pomoc, takže bych moc rád poprosil znalce provozu pražských Bastardů, aby se mi ozvali do SZ.
Díky moc! ;)

Back
Nahoře