Třeba zrovna tu pojízdnou kotelnu jsem kdysi skinoval kouskama z nějakého zachovalého pancéřáku a zbytek je fantazie. To proto, že fotodokumentace neexistuje a to co zbylo jsou zrezivělé vraky.
A pokud jde o OR, raději osvětu, návody jak na to než vydávání .eng souborů na "hotovo". Hodil by se mě nějaký pomocník, kterého bych naučil upravovat již připravené OR na rozměry 30cm spřahování, a směrování názvů.
Nemohu totiž poskytovat hotovky pro potřeby aktivitářů. Důvodem je "obracení na víru" vlastního rozsáhlého trainsetu. Jenže u toho nebylo nikdy počítáno s veřejnou formou. Je laděn na 80cm, má přejmenované soubory modelu i mapování (v řadě případů i přeskinované). A v řadě případů se těžko dohledává i původní autor. I když jsem si vytvořil řadu nástrojů na psaní definic pro OR, mám co dělat přepisovat svůj starý msts trainset. Podělit se s tím problém nemám, ale aby to bylo použitelné veřejně, jsou vyžadovány určité další úpravy. A na to třeba toho pomocníka. Já prostě dvě verze OR definic (svoji + veřejnou) nedám. Za to mě není proti srsti dát cokoliv k dispozici pro další využití nebo inspiraci (stejně tak jsem vděčný za jakýkoliv nápad nebo kus OR kodu zveřejněný zde někým jiným).