David Hájek
Pomocník strojvedoucího
Čouda napsal:Chápu, že je to srdocvka, ale stejně nemáš kde s tím jezdit...
Nazdar Mirku,
jak tak koukám na jméno autora Pikkem uvedených fotografií - nehraj to na nás ... .
David
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Čouda napsal:Chápu, že je to srdocvka, ale stejně nemáš kde s tím jezdit...
Pikku napsal:Proč ne ? Nedávno jsem si střihnul aktivitku s osobáčkem z Lovosic do Ústí nad Labem po Tygyho 090, poměrně často s ní posunuji v Mostě na novém v trati 130 od Mikuldy a většinou se s touhle kráskou proháním po elektrifikované Ztracené. A kdybych měl kromé modré i zelenou, jo, to by bylo prímaČouda napsal:Chápu, že je to srdocvka, ale stejně nemáš kde s tím jezdit...Ale stejně předpokládám, že pokud si do Plzně nezajedu tak žádné fotky nebudou
![]()
Ondra770 napsal:Nějaké fotky E424 mám. Kvalita sice nic moc, ale můžeš zkusit z toho něco udělat....
Čouda napsal:Podívej, už tak máme problém s budovama v čr a ty ještě chceš nějaký Drážďany. Využij svůj elán jinak.
Zbyněk Šemora napsal:Já bych asi nejprve zkusil oslovit soudruhy z NDR (to byl vtip, modeláře z Německa), ostatně je to jejich nádraží.
Jenomže. Vymodelovat velké nádraží není jednoduchá záležitost. A nikdo asi pro osobní potřeby někoho nic modelovat nebude.
Proto je nutné vydat první verzi trati, která všechny posadí na zadek s otevřenými ústy, jaká je to paráda, kde chybí jen to nádraží v Drážďanech. Pak si myslím, že to rád někdo vymodeluje i z CZ.
Roztomily.Misacek napsal:ahoj kdo postaví aktivitu??, začatek ranni rychlik Břeclav - Praha Smíchov pak zpět do Břeclavy tam jako osobak Břeclav - Tišnov dale Tišnov - Brno dale jako Sp Brno - Kutná Hora a zpět do Břeclavy Kdo by měl zajem o postaveni teto aktivity ale bez žadnych vozu co neobsahuje trainset Bp
To byl vtip? Nebo to myslíš vážně ? Taková aktivita, to je práce minimálně na tři měsíce a když si spočítáš, kolik bere výpočetník na hodinu, tak Ti nezbude nic jiného než si něco takového vytvořit sám.Roztomily.Misacek napsal:ahoj kdo postaví aktivitu??, začatek ranni rychlik Břeclav - Praha Smíchov pak zpět do Břeclavy tam jako osobak Břeclav - Tišnov dale Tišnov - Brno dale jako Sp Brno - Kutná Hora a zpět do Břeclavy Kdo by měl zajem o postaveni teto aktivity ale bez žadnych vozu co neobsahuje trainset Bp
Ještě jednou reaguji na tento příspěvek. Je to celé blbost! Minimálně 5 nebo 6 let (!!!) už nejezdí žádný přímý rychlík Břeclav - Praha a to ani horní cestou přes Olomouc.Roztomily.Misacek napsal:ahoj kdo postaví aktivitu??, začatek ranni rychlik Břeclav - Praha Smíchov pak zpět do Břeclavy tam jako osobak Břeclav - Tišnov dale Tišnov - Brno dale jako Sp Brno - Kutná Hora a zpět do Břeclavy Kdo by měl zajem o postaveni teto aktivity ale bez žadnych vozu co neobsahuje trainset Bp
Jsou. Chtěl jsem tam dát původně Eas-ky, ale po ruce jsem měl Falls-y, které považuji za velmi dokonalé a které se Pikkovi moc povedly.Michal napsal:Pepa z Nuslí: Ty Falls-y jsou s uhlím?