Vokýnko žádostí

petert napsal:
Nebulus myslel to, že ten tvoj odkaz sa nedá otvoriť, resp. nič v ňom nie je

A jo, mně se pořád natahoval z cache.
Tak tedy http://msts-trains.tripod.com/template.htm
(Uloží se v normální velikosti)

Neviete mi poradiť kde by som našiel tento voz? zssk_Gbgkks\ZSSK_Gbgkks.WAG Nie a nie ho nájsť. Ďakujem.

poradím ti lepšie. Stiahni si MSTS Activity Analysis a v aktivite si tie vozne vymeň.
Lebo ten model neviem či je verejný. Lebo sa k nemu nemôžem dopracovať. :)

Veď to neviem, či je verejný vôbec, doteraz som to tak riešil, že som menil v Conbuilderi, ale tak skúsim sa ešte autora aktivity opýtať ak nebude vedieť poradiť, tak si ho znova zmením ;) , vďaka za ochotu.

Díky moc ale nie je to čo hľadám :(
Ale písal som Lukashovi (autorovi aktivity R612), tak čakám na odpoveď, pretože vyžaduje to odo mňa súbor "ZSSK_Gbgkks.WAG". Tak nemusíte sa trápiť ak mi neporadí odkiaľ to má, tak už ten voz vymením.

Tratě v podkrkonoší

Řekl bych, že tratě v Podkrkonoší do MSTS se moc nevyskytuje. Nechtěl by je někdo začít stavět?

RE: Tratě v podkrkonoší

Přišly mi už desítky podobných přání, požadavků a dokonce dva nebo tři rozkazy. Ale tudy cesta nevede. Když mi kdysi chyběla trať z období ČSD, tak jsem si sedl, něco nastudoval a pustil se do toho sám. A milý příteli, tuto možnost máš též.

Pak je tu ovšem druhá možnost. Tady ovšem položím otázku já: Kolik nabízíš za kilometr? :-P

Nechci nijak urážet, ale víc jak 1Kč/1km bych nedal. Asi mně zbývá čekat.

Ty si mal byť vo vláde a minimálne minister financií......
Moderátori chýba mi tam ešte jedna možnosť. "Mám ju postaviť ja? "

Naposled editoval moderátor:

JLhota napsal:
Nechci nijak urážet, ale víc jak 1Kč/1km bych nedal. Asi mně zbývá čekat.
V tom případě budeš čekat opravdu hóóódně dlouho. Ale to budeš čekat i v případě, že by někdo na tu hru přistoupil. Tušíš vůbec, jak dlouho trvá vytvoření takového kilometru tratě? A to mlčky předpokládám, že máš opatřené potřebné podklady a tratě natočeny na video. Nejlépe v obou směrech.

Back
Nahoře