Vokýnko žádostí

Zdravím, má někdo prosím nafocenou v slušné kvalitě nějakou 151. Byl bych moc vděčný. Díky moc.

Pánové zdravím, čím více aktivit projíždím, tím více mi chybí jedna varianta vozů. Takže kam jinam s tím než sem.;) Už dlouho si říkám, jak blbě vypadají odstavené osobní vozy ve stanicích jako "odpočívající" než opět přijde řada na to, aby vezly zase lidi, nebo osobní vozy přetahující se na manipulácích a všem těmto vozům svítí interiér. A zde je má prosba, nešlo by s varzí vozů udělat i verzi se stmaveným ineriérem vozu? Např. CD vuz B_tma, CD vuz BDs_tma atd., vím, když zařadím Low Poly, tak ty nesvítí, ale přeci jen jsou hodně očesané a do manipulačních vlaků řízených hráčem je dávat, tak to by byl nesmysl.
Dan

No jasně, ale myslím, že to takový problém nebude, jen změnit jednu svítící texturu interiéru a odělat s. a wag. soubor pro tento vůz, podobně jako je tomu u Ondrovy 831 mimo službu, tam je taky tma jako v pytli.:D Takže kdyby měl například Ondra někdy náladu a udělal to i u svých osobních vozů, bylo by to super.
Dan

Nemá někdo fotky/nemohl by někdo nafotit ŽSSKC Shimmns - modrý, špinavý (čistý máme od Duusa) a bílý, jakékoliv špinavosti?! :cool: Rád bych zkusil skin, mého nejoblíbenějšího nákladní vozu, který má vysokou frekvenci provozu "za barákem"...

Také bych měl prosbu: Nenafotil by mi někdo (alespoň trochu slušně) "žabotlamy" na skiny? Zajímaly by mě zejména klasicky zbarvené varianty, nejlépe i nějakou s modrými dveřmi (existuje - li) a také ty s modrou střechou. Třeba 451.046. Rád bych se do nich pustil.

To Ronoath:
Ano, tato žába jezdí na městské lince Roztoky - Praha-Libeň. Bohužel nemám foťák, abych ji zvěčnil, což je věčná škoda.

Ronoath: pronásledování žabotlamů za účelem texturování se s bráchou už nějakou dobu věnujeme, takže se podívám co je k dispozici a někdy o víkendu se ozvu.

Tak ono kdo ví, kde stojí, resp. by měla být ve veselí, ale máte někdo info, že není zastrčena, případně stojí tak, že by šla nafotit?

Zdravím panstvo,
opäť hľadám niekoho ochotného, kto by mi testol aktivitu Os 7527 pre trať 321 akt.21. Zoznam použitých vozidiel je priložený k aktivite. V prípade záujmu prosím SZ.
Vopred ďakujem

Back
Nahoře