Vokýnko žádostí

Já mám součinnost na x6x, x5x a 38x. Není to úplně jako v reálu ale je to mnohem lepší než původní engy. Za mě doporučuju :)

Taky mam součinnost vlakove brzdy s EDB na loko X6X a je to super,jen mám menší problém se zvuky.U loko 163 WTB je vše v pořádku,ale u klasických 162/3 a 362/3 se mi nespouští zvuk kompresoru a némůžu na to dojít v čem je chyba.Jestli někdo víte v čem je chyba prosím o radu kde a jak to upravit.Díky

Kořa napsal:
Taky mam součinnost vlakove brzdy s EDB na loko X6X a je to super,jen mám menší problém se zvuky.U loko 163 WTB je vše v pořádku,ale u klasických 162/3 a 362/3 se mi nespouští zvuk kompresoru a némůžu na to dojít v čem je chyba.Jestli někdo víte v čem je chyba prosím o radu kde a jak to upravit.Díky

Musíš používat zvuky X6X z této stránky . Zvuky z elok tuto modifikaci engu totiž nepodporují.

Já používám tyto nové zvuky na X6X už hodně dlouho,sleduju novinky do MSTS,tak teď je spíš otázka,zda-li mám správně upravené ENGy na těch X6X

[rozděleno] RJ Ampz repaints.

Existuje někde vhodný model pro ABmz od RJ ? Pokud jo fotky mám takže bych ho v pohodě udělal.

Zdravim,prosííím byl by někdo ochotny dat jednu 843 s tou novou kabinou(Dílna Wincek007) na ulozto? me to nejde zmenit furt to pise pristup byl odepřen:( já uz si s tim nevim rady dekuji

Trikatel napsal:
Zdravim,prosííím byl by někdo ochotny dat jednu 843 s tou novou kabinou(Dílna Wincek007) na ulozto? me to nejde zmenit furt to pise pristup byl odepřen:( já uz si s tim nevim rady dekuji

Když ti někdo dá kabinu na Uložto, tak ti to bude asi k ničemu.
Pokud ti jde stáhnout kabina ze stránek, kde je uložena, tak potom jedině přepsat ENG u 843 a měla by jet.
A kde ti to píše přístup byl odepřen? Na stránce ? Winrar? ENG?

ENG soubor u te 843 otevres v poznamkovem bloku.
Po otevreni si najdes radek Cabview a zde prepises cestu k nove kabine.

Pokud ti to pri ulozeni napise pristup odepren tak to uloz mimo trainset napr. na plochu a pak to pretahni do kmenove slozky.

jo a nevi někdo jestli funguje vubec trat 244 Brno - Hrušovany,v tom aby se čert vyznal,po naistalovani to furt hlasi že selhala konfigurace kamery nebo co.Nebo pod jakym vubec globalem to jede?

Pánové zdravím.
Nensel by se někdo kdo by byl ochoten vyrobit do chystaného balíku aktivit pro trať Třemešná 1930 servisní vozidlo popadaných stromů přes koleje? Pokud ano, ozvěte se prosím přes SZ napíšu pak přesně o co jde.
Dan

Dobrý deň,
Vedel by mi niekto odfotiť kolmo tabuľku M152.0517 ktorý patrí KŽC?
Vopred ďakujem

Back
Nahoře