Něco pro zasmání

Bolo obdobie keď s takýchto kravín som dostával mesačne dve, tri.

Coudo: Ten Izer nie je až tak zlý. Síce používa staré vtipy , ale ujde to :)

Miran: Tak to som sa celkom pobavil. Všetkému som porozumel:). Akurát neviem čo je to "Kahka přidružených podniků" a plno iných super slovných spojení. Ale tiež by som sa chcel volať UDOM KING:-P.

Ale teraz jedna skutočná príhoda z práce: Prcovníci jedného oddelenia potrebovali preložiť servisnú zmluvu do nemčiny, takže to prehnali cez nejaký web translator a boli spokojný aký sú šikovný. Našťastie sa to k zákazníkovi nedostalo. Očividne nikdy asi neskúšali preložiť z cudzieho jazyka do slovenčiny, pretože by ich taká blbosť nemohla napadnúť...

To nebulus
krásný překlep.....
Ale to nic. Když už jsi nakousl strojový překlad, mám tady taky jeden. Čeština je tam velice náramná. Kvalitu ostatních jazykových mutací jsem tenkrát nebyl schopen posoudit, neboť ostatní uvedené jazyky neovládám. Ale výsledek byl asi stejný i tam a uživatelé onoho ovladače asi taky koukali a nevěřili vlastním očím. Tady je odkaz na onen návod http://video.vydrar.net/univerzalni_ovladac.pdf
Vím že tenkrát museli přístroj stáhnout z prodeje a pořídit k němu návod jiný.

Miran: Ten návod nemá chybu. Neviem prečo mi to pripomína akokeby propagandu nejakej sekty:D. Ten ovládač iste stiahly z predaja, lebo zákazníci dostávali záchvaty smiechu.

Joj Traktor a Capec,Uldovi moc ten zpěv ve sborech nejde,to je stejnak jedno už tam nehraje. :D

Ten návod je bomba. Tak to mě dostalo:REW (bezohledně couvat). :D

Tohle mi připadá jako u psychologa, který nám ukazuje nesmyslné obrázky a co si pod tím představujeme. :D
První obrázek je pneumatika pro jiné účely než do auta. My jsme takové používali jako podložku při vyplachování sudů ve viném sklípku. :D
Druhý obrázek asi bude poškozené potrubí z vrtné plošiny v Mexickém zálivu. :D

Já se v drážním prostředí pohyboval, ale tohle mi opravdu nic neříká,
Spíš mi to připomnělo jeden vtip:

Pepíček ve škole u tabule.
Pepíčku rychle zpaměti, kolik je 584236985236366 krát 45569321255663 ?
Pepíček pohotově odpoví 58451653620002532132333123123
Učitel zírá. "Jak jsi na to tak rychle přišel?"
Pepíček. "Hloupá otázka, hloupá odpověď"

:D
To nic proti Davidovi, ale mě tyto obrázky připomněly nejprve tento vtip :D
Tak jsem musel reagovat. :D
Ale teď vážně. Asi to bude polní záchod v dobytčáku. Odpadní roura na to vypadá a mísa z pneumatik. :D

Naposled editoval moderátor:
Abych se přiznal já tuto lokomotivu nikdy neviděl ani normálně, natož z krtčí perspektivy. Jelikož to mělo být pro zasmání, tak jsem hledal něco vtipného :D Jo takový bývalý topič nebo fíra z páry by určitě věděl. :D

Back
Nahoře